Hejtman Hašek: Politické grémium ČSSD dnes projednalo postup v kauze Altner. Já osobně poskytnu finanční dar

06.04.2016 13:03

Politické grémium ČSSD dnes projednalo další postup v kauze Altner a také v té souvislosti návrh úsporných opatření, kterými budeme řešit otázku úhrady dluhu přiřčeného nám soudem.

Hejtman Hašek: Politické grémium ČSSD dnes projednalo postup v kauze Altner. Já osobně poskytnu finanční dar
Foto: Hans Štembera
Popisek: Michal Hašek

Podrobnosti bude řešit večerní mimořádné jednání předsednictva ČSSD, pro letošek navrhujeme úsporná opatření v rozsahu cca 55mil.Kč a jednáme o úvěru na financování úhrady dluhu.

Nebudeme prodávat žádný majetek a úspory se nijak drasticky nedotknou podzimních krajských a senátních voleb. Členové ČSSD budou mít dobrovolnou možnost pomoci, já sám jsem připraven poskytnout mimořádný dar ve výši 50tisíc Kč, předpokládám, že se do této iniciativy zapojí zejména představitelé ČSSD ve veřejných funkcích na úrovni státu, krajů či měst a obcí, považuji to tak trochu za paralelu sbírky po požáru Národního divadla...

Důležité je, že tento problem ani na vteřinu neparalyzuje politickou činnost ČSSD a jsme připraveni co nejlépe zvládnout podzimní volby. Možná s méně bilboardy, bez tun rozdaných koblih, o to více mezi lidmi.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Davis (Zelení): Evidentně potřebujeme novou generaci političek a politiků

23:08 Davis (Zelení): Evidentně potřebujeme novou generaci političek a politiků

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k stavu životního prostředí v České republice