Hejtman Hašek: Spolek pro Grand Prix finalizuje jednání k promotérské smlouvě

19.12.2015 13:17

Přes dvě hodiny v pátek 18. prosince 2015 jednaly výkonný výbor a následně členská schůze Spolku pro Grand Prix Česká republika na Krajském úřadě Jihomoravského kraje.

Hejtman Hašek: Spolek pro Grand Prix finalizuje jednání k promotérské smlouvě
Foto: red
Popisek: Exhejtman Michal Hašek

„Finalizujeme stanovisko Spolku k dokončení jednání o promotérské smlouvě s Dorna Sports na organizaci Grand Prix Česká republika v letech 2016 - 2020, jednáme s Automotodromem Brno, a.s., o pronájmu okruhu na pořádání Grand Prix Česká republika, řešíme společné financování akce mezi krajem, městem a státem, připravujeme výběrová řízení na všechny související služby. Pokud vše půjde dle předpokladu, očekávám podpis promotérské smlouvy v prvním lednovém týdnu, okamžitě poté bude zahájen také předprodej vstupenek na Grand Prix Česká republika 2016,“ uvedl hejtman Jihomoravského kraje Michal Hašek.

Jak dodal, kraj ještě letos zašle Spolku mimořádný členský příspěvek ve výši 20 milionů korun. „Kraj i město mají na příští rok ve svých rozpočtech schváleny příspěvky na Grand Prix Česká republika ve výši 20 a 10 milionů korun, očekáváme letošní dotaci ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy Spolku ve výši 30 milionů korun a potvrzení závazků státu na financování, abychom mohli dokončit jednání o promotérské smlouvě. Další schůze Spolku se bude konat příští týden, za poslední dva týdny půjde už o čtvrté jednání,“ sdělil hejtman Hašek.


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Maříková (SPD): V4  je mimořádně důležitý nástroj, který nám dává velkou sílu

23:07 Maříková (SPD): V4 je mimořádně důležitý nástroj, který nám dává velkou sílu

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 18. dubna 2024 k Visegradské čtyřce.