Hejtmanka Jermanová: Děkuji za preferenční hlasy, ale chci dokončit mandát hejtmanky

31.10.2017 19:21

Hejtmanka Středočeského kraje Jaroslava Jermanová na Facebooku

Hejtmanka Jermanová: Děkuji za preferenční hlasy, ale chci dokončit mandát hejtmanky
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jaroslava Pokorná Jermanová

Moji milí Středočeši,

ještě jednou mi dovolte poděkovat vám za preferenční hlasy, které mě nejen posunuly výše na kandidátce, ale hlavně mi udělaly obrovskou radost. Je to pocta a zároveň velký závazek. Moc si vážím vaší důvěry.

Všichni víte, že již před volbami jsem mluvila o svém cíli, kterým je dokončení mandátu hejtmanky našeho Středočeského kraje. Po velmi vypjaté volební kampani a po změnách, které nás potkaly v koalici na kraji, jsem dospěla k rozhodnutí vzdát se svého poslaneckého mandátu.

Čeká mě spousta práce a bude to práce nelehká. Ráda bych významně posunula kraj jak v oblasti dopravní infrastruktury, tak ve zdravotnictví, či realizovala reformu školství. Chtěla bych do kraje přivést více investorů a také více zahraničních turistů. Potřebuji ještě intenzivněji komunikovat se starosty našich středočeských obcí. A chtěla bych dále jezdit i za vámi, obyvateli Středočeského kraje.

Toto rozhodnutí jsem učinila po dlouhých debatách s lidmi v mém okolí. Reflektovala jsem také názor vedení hnutí ANO. Vím, že můžete namítnout, že proto jste mě nekroužkovali. Ale Středočeský kraj budou ve Sněmovně reprezentovat také tři jeho zastupitelé, moji kolegové z hnutí ANO. Věřím, že si dohlédnu na to, aby náš kraj zastupovali co nejlépe. Andrea Brzobohatá mi slíbila, že zřídí poslaneckou kancelář v Benešově.

Doufám, že mě v mém rozhodnutí podpoříte a nebudete si myslet, že jsem zradila váš preferenční hlas. Opravdu to tak není. Slibuji vám, že budu pro náš kraj pracovat pilně a poctivě. Budu také ráda za vaší zpětnou vazbu na moji práci.

Těším se na další setkávání s vámi.

S úctou,

Jaroslava Pokorná Jermanová
vaše hejtmanka

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Davis (Zelení): Evidentně potřebujeme novou generaci političek a politiků

23:08 Davis (Zelení): Evidentně potřebujeme novou generaci političek a politiků

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k stavu životního prostředí v České republice