Hladík (KDU-ČSL): Oprava křižovatky u pošty v Písku je dokončena

19.05.2020 7:37

V pátek 15. května byla otevřena křižovatka v ulici Komenského u hlavní pošty v Písku, a to jak v křížení s ulicí Žižkovou, tak s ulicí Prokopovou.

Hladík (KDU-ČSL): Oprava křižovatky u pošty v Písku je dokončena
Foto: kduprobrno.cz
Popisek: Petr Hladík (KDU-ČSL)

Centrum města se tak v celé pěší zóně vrací k normálnímu provozu. Uvolněn je výjezd z parkoviště na rohu Komenského a Žižkovy ulice. Pokračují ještě práce v horní části Komenského ulice.

Ty budou trvat do konce června, kdy by se celá ulice měla vrátit k normálnímu provozu. Odstraněn už byl i provizorní vjezd na parkoviště u pošty z Žižkovy ulice, který na něm způsoboval nemalé dopravní komplikace.

„V souběhu s touto akcí došlo ještě k uzavření ulice Chelčického pro jeden směr, po které je nyní možný pouze do centra a výjezd z centra je dle značení možný jen Karlovou ulicí na Fügnerovo náměstí,“ upozornil místostarosta Písku Petr Hladík. Odbor dopravy městského úřadu také inicioval instalaci citybloků v tomto úseku, které zvýší bezpečnost projíždějících vozidel i chodců.

„Chci moc poděkovat řidičům za trpělivost a samozřejmě i chodcům za ohleduplnost při zvládání této situace,“ doplnil Petr Hladík.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Peksa (Piráti): Namísto pomoci zemědělce čeká zmatek a nejistota

19:05 Peksa (Piráti): Namísto pomoci zemědělce čeká zmatek a nejistota

Evropským parlamentem prošla opožděná reakce na zemědělské protesty. Návrhy byly ale šité horkou jeh…