Holík (ČSSD): V podloubí u radnice byla instalována elektronická úřední deska

07.11.2022 17:36

Městský úřad Kroměříž má novou elektronickou úřední desku. Umístěna je v podloubí u historické budovy radnice ze strany do ulice Kovářská.

Holík (ČSSD): V podloubí u radnice byla instalována elektronická úřední deska
Foto: ČSSD
Popisek: ČSSD

„Úřední deska momentálně běží ve zkušebním provozu, který potrvá měsíc. Počítáme ještě s drobnou úpravou grafiky, doplněním dat a také s tím, že v této době budou odstraněny případné nedostatky,“ popsal místostarosta Karel Holík. 

Anketa

Líbil se vám plakát „Putin v pytli na mrtvoly“, který vyvěsil Rakušan?

2%
97%
hlasovalo: 33147 lidí

Elektronickou úřední desku dodala ostravská společnost DigiDay Czech, cena byla zhruba 250 tisíc korun. Má obrazovku s úhlopříčkou cca 140 centimetrů s úsporným LED podsvícením a dotykovou technologií. V provozu je 24 hodin denně. Je odolná vůči vlhkosti, prachu i silnému mrazu. Lidé si mohou také podle svých potřeb zvětšit či zmenšit písmo jimi zvolených textů.

V záhlaví úřední desky je logo města Kroměříže, datum, čas, den v týdnu či informace o počasí. Hlavní obsah tvoří nápis úřední deska Městského úřadu Kroměříž a zobrazení rozdělení úřední desky do oblastí podle specifikace. Kliknutím na vyvěšený dokument si jej pak uživatel zobrazí. Každý dokument má název, číslo jednací, datum, kdy byl vyvěšen a sejmut, kdo ho vytvořil a kdo za něj zodpovídá.

Elektronická úřední deska je propojena s úřední deskou na webu města ZDE a obsahuje kontakty na úřad i další informace. Nabídka na boční liště nabízí volbu dalších sekcí, které odkazují na internetové stránky města ZDE nebo na turistický web radnice www.kromeriz.eu, kde návštěvníci města najdou praktické informace i kalendář v Kroměříži pořádaných akcí.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

FactChecking BETA

Faktická chyba ve zpravodajství? Pomozte nám ji opravit.

Přezkoumat
Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hřib (Piráti): V investicích do infrastruktury pro cyklisty pokračujeme

22:01 Hřib (Piráti): V investicích do infrastruktury pro cyklisty pokračujeme

Informace na svém veřejném facebookovém profilu k dalším investicím do infrastruktury pro cyklisty v…