Holiš (ANO): Nová cesta do psího útulku prošla opravou a je nyní ve velmi dobrém stavu

29.02.2020 20:33

Do psího útulku se nově dostanete jinou cestou. Je jen kousek od té původní.

Holiš (ANO): Nová cesta do psího útulku prošla opravou a je nyní ve velmi dobrém stavu
Foto: anobudelip.cz
Popisek: ANO

Město Rožnov upozorňuje, že do psího útulku v Rožnově pod Radhoštěm je nyní nově možné se dostat po jiné cestě, než tomu bylo doposud. Původní příjezdová cesta k útulku je nově ve vlastnictví společnosti Retigo, která tam bude provádět rozšíření výroby. Do psího útulku se tak bude možné dostat jinou cestou, která je jen kousek od té původní.

Při cestě z Rožnova se u společnosti Retigo odbočuje doprava k útulku zhruba o 100 metrů dříve (viz přiložená mapka). Jednoduchou mapku s nákresem situace najdete na webu města.  

Změna příjezdové cesty souvisí s dohodou mezi městem a společností Retigo, která se rozjednala již před dvěma lety a dokonala se nedávno. „Na základě této dohody jsme přenechali Retigu úsek cesty, který potřebovala společnost pro realizaci rozšíření výroby. Naopak my jsme dostali o kousek vedle jinou přístupovou cestu k útulku, která ještě navíc prošla opravou a je nyní ve velmi dobrém stavu. Pokud bychom to měli převést na peníze, město dalo Retigu cestu v hodnotě zhruba 800 tisíc korun a naopak dostalo o kousek vedle jinou, kompletně opravenou příjezdovou cestu k útulku v hodnotě zhruba 3,3 milionu,“ řekl starosta Rožnova Radim Holiš.

Jednoduchou mapku s nákresem situace najdete ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

23:07 Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu a 42 milionům na informač…