Houba (STAN): Nabízíme pomoc zatopeným obcím

11.06.2013 11:35 | Zprávy

Vodní živel zaplavil mnohá města vesnice a zničil obydlí hodně lidem. Proto Hnutí Starostové a nezávislí (STAN) nabízí pomoc obětem letošních záplav.

Houba (STAN): Nabízíme pomoc zatopeným obcím
Foto: Redakce
Popisek: Starostové a nezávislí

„Jako starostové a zastupitelé obcí a měst víme, jak je v případech živelných katastrof důležitá co nejrychlejší účinná pomoc. Vzhledem k našim dlouholetým zkušenostem na radnicích ji umíme poskytnout,“ uvedl předseda hnutí STAN Jihočeského kraje Ing. Jaroslav Houba.  

Vedení STAN vytvořilo jednoduchou aplikaci, díky které mohou obce postižené povodní poptat konkrétní pomoc, solidární obce naopak potřebnou materiální či finanční pomoc nabídnout. Zajistíme, vysušovače, čisticí prostředky, lopaty, smetáky, pitnou vodu a další.  Naše hnutí je připraveno uvolnit na pomoc postiženým samosprávám vlastní peníze, finanční příspěvek přislíbila i partnerská TOP09. Potřebujete-li pomoc, nebo můžete-li naopak pomoci kolegům z jiných obcí, prosím, využijte této aplikace.  http://www.starostove-nezavisli.cz/povodne-2013/

Jakékoliv dotazy týkající se povodní budou zodpovězeny na tel. 777 326 333 nebo 734 588 408.

Jihočeský krajský výbor hnutí Starostové a nezávislí (STAN)

Ing. Jaroslav Houba, CSc., starosta obce Sedlec
předseda hnutí STAN Jihočeského kraje

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: STAN

Zajímá mě, co si přeje ODS?

Protože vy na jednu stranu tvrdíte, že: ,,Zdá se, že si voliči nepřejí další federalizaci EU, bezbřehou migraci a ničení konkurenceschopnosti a životní úrovně radikální zelenou ideologií vtělenou do Green Dealu. To je nadějná zpráva." Jak ale vysvětlíte vaše spojení s Lidovci a TOPkou? Nemyslíte, že...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Jinde na netu:



Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Ženíšek: Z nás, Putine, neuděláš hlupáky. Zapomeň

6:16 Ministr Ženíšek: Z nás, Putine, neuděláš hlupáky. Zapomeň

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k návrhu příměří ze strany ruského prezidenta Vladimi…