Hrnčíř (SPD): Evropská komise opět útočí

17.08.2016 14:32

Evropská komise navrhla ústy eurokomisaře Oettingera, že země EU by měly harmonizovat své azylové právo, a to včetně výše dávek pro lidi, kteří hledají v Evropě ochranu. V takovém případě by nebylo nutné zavádět kvóty pro rozdělování uprchlíků.

Hrnčíř (SPD): Evropská komise opět útočí
Foto: red
Popisek: Jan Hrnčíř (SPD)

Dozvěděli jsme se tak, že Evropská komise chce přerozdělovací mechanismus přivandrovalců doplnit o finanční podporu a sjednocení sociálních dávek napříč členskými státy, včetně podpory podnikatelů, kteří budou tyto uprchlíky zaměstnávat. Ze zemí střední a východní Evropy by se tak měl stát jakýsi „uprchlický lágr“, kde by bylo financování azylantů na úrovni, která výrazně přesahuje životní úroveň většiny místních obyvatel. Cílem tohoto návrhu je zvýšit přitažlivost zemí, jakou je Česká republika, pro migranty.

Multikulturní integrovanou Evropu je prostě třeba vnutit Evropanům za každou cenu, třeba i proti jejich vůli.

Je opravdu nejvyšší čas vypsat referendum o vystoupení České republiky z EU a zachránit tak naši vlast před povinnou islamizací a sociálním rozvratem. Nechceme zde ekonomické migranty a náboženské fanatiky, které budeme živit na úkor českých seniorů a rodin s dětmi.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Marková (Trikolora): Akutní pomoc v nouzi je jedna věc, dělat ze sebe dojnou krávu jiná

8:04 Marková (Trikolora): Akutní pomoc v nouzi je jedna věc, dělat ze sebe dojnou krávu jiná

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k chudobě a ukrajinským uprchlíkům.