Hrnčíř (SPD): Inkluze: Další nesmysl z dílny ČSSD před krachem?

09.08.2017 13:02

Po smetení nesmyslného kariérního řádu pro učitele, je v ohrožení i další pomník exministryně Kateřiny Valachové a její neomarxistické úderky.

Hrnčíř (SPD): Inkluze: Další nesmysl z dílny ČSSD před krachem?
Foto: red
Popisek: Jan Hrnčíř (SPD)

Po všech těch multikulturních a inkluzivních projektech, které Ministerstvo školství pod vedením Kateřiny Valachové (ČSSD) ve školství prosadilo, přichází do problémů i samotná inkluze ve vzdělávání. Stát totiž nemá finance na asistenty a potřebné pomůcky. Ministru školství se ani nedaří prosadit klíčové legislativní změny, aby vůbec mohlo začleňování žáků s postižením do běžných školních kolektivů fungovat. Nakonec se zdá, že tento zrůdný projekt, jehož největší slabinou je obelhávání hendikepovaných dětí ujišťováním, že se jim i přes jejich postižení svět přizpůsobí, což není v praxi pravda, skončí na nedostatku peněz. Ministr školství požaduje pro rok 2018 astronomické 4 miliardy korun. Nezbývá než doufat, že tyto peníze se v rozpočtu nenajdou a tento projekt bude tak definitivně ukončen. 

Převzato z profilu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ostrá (SOCDEM): Jen další z řady „signálů”, které lidem vysílá pětikoalice

6:04 Ostrá (SOCDEM): Jen další z řady „signálů”, které lidem vysílá pětikoalice

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k náhradám ministra Beka za bydlení.