Hrnčíř (SPD): Multikulturní fronta v Brně se nevzdává

27.09.2017 5:28

V těchto dnech odstartoval projekt, který má Brno proměnit v ráj pro imigranty, alespoň se o to velmi snaží koalice ANO, KDU - ČSL, Žít Brno s Piráty, Zelení a TOP09.

Hrnčíř (SPD): Multikulturní fronta v Brně se nevzdává
Foto: red
Popisek: Jan Hrnčíř (SPD)

Už na lednovém jednání zastupitelstva si totiž tato vykutálená koalice odhlasovala projekt na integraci imigrantů, se zvláštním názvem "Zvyšování interkulturní prostupnosti veřejných institucí ve městě Brně". Tento pilotní projekt s rozpočtem 10 mil. Kč, který byl v těchto dnech spuštěn, budí oprávněně obavy nejen Brňanů, ale i dalších obyvatel Jihomoravského kraje.

V rámci tohoto programu má jít část peněz na platy úředníků, kteří budou pomáhat migrantům komunikovat na úřadech. Část rozpočtu půjde na zahraniční pracovní cesty. Na své si přijdou i neziskovky zabývající se imigranty, se kterými se magistrát chce radit. Vzhledem k tomu, že hlavním partnerem projektu je společnost Sociofactor pana Dr.  Topinky, který je autorem rozsáhlých statí o islámu v ČR a o sociální inkluzi muslimů do české společnosti.

Není tak těžké si domyslet, které kultury má asi projekt za cíl integrovat. Je s podivem, že pro magistrátní koalici není varováním situace v západoevropských městech, kde se multikulturalismus projevuje v plné síle. Francouzská republika, kolébka evropské demokracie je už 2 roky ve výjimečném stavu, v ulicích měst je v neustálé pohotovosti policie, kterou už posiluje i armáda, aby ubránila pořádek před nepřizpůsobivými imigranty z nepřátelských kultur.

Je nad slunce jasné, že se jedná o přípravu na vládní záměr přijímat do země nelegální migranty, kteří se potulují Evropou a Brusel nám je nutí prostřednictvím kvót a pod pohrůžkou sankcí, po tisících. Multikulturní ghetta tak v Brně mají zelenou i přes varující zkušenosti z metropolí na Západě.

My z hnutí SPD – Tomio Okamura multikulturní ghetta odmítáme!

PhDr. Jan Hrnčíř
volební lídr SPD LmK

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mračková Vildumetzová (ANO): Ministr Rakušan a jeho lži o migračním paktu

11:04 Mračková Vildumetzová (ANO): Ministr Rakušan a jeho lži o migračním paktu

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k migračnímu paktu.