Informace zástupců za ODS v Zastupitelstvu města Chrastavy

16.02.2015 12:51

Dne 8. prosince 2014 se uskutečnilo další veřejné zasedání Městského zastupitelstva. Kromě jiného byl schvalován i návrh rozpočtového provizoria města Chrastavy pro rok 2015.

Informace zástupců za ODS v Zastupitelstvu města Chrastavy
Foto: red
Popisek: ODS, ilustrační foto

Mezi naše připomínky k navrhovanému rozpočtu patřily zejména – navýšení položky „grant společenským a sportovním organizacím” (z navrhovaných 400 na minimálně 500 tisíc korun). Byli jsme ujištěni, že ke zvýšení grantu dojde při změně rozpočtu na některém z dalších zasedání zastupitelstva. Připomínkovali jsme také výši položky na nákup nového referentského vozidla (navrhováno 600 tisíc), snížení minimálně o 100 tisíc, avšak za dodržení kvality a úrovně bezpečnostních prvků.

Další připomínky zástupců v MZ za ODS směřovaly k možnostem efektivnosti prodeje městského majetku dalšími formami a L. Medřický upozornil na špatný stav objektu Liberecká 35 a navrhl, aby bylo určeno, kdo bude objekt udržovat – jestli nájemce nebo majitel.

Oba zástupci za ODS, Ivan Vydra i Ing. Lambert Medřický projevili zájem o práci v komisi pro aktualizaci Plánu rozvoje města Chrastavy.

I.Vydra, L. Medřický

reklama

autor: ODS

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Válek: Návrh na zákaz kratomu byl ministerstvem předložen vládě a vláda rozhodla negativně

13:04 Ministr Válek: Návrh na zákaz kratomu byl ministerstvem předložen vládě a vláda rozhodla negativně

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 18. dubna 2024 ke kratomu.