Irena Ropková (ČSSD) zaštítila módní přehlídku pražských škol

01.06.2015 17:58

Milovníky francouzského stylu života a kultury čeká v následujících dnech v centru hlavního města celá řada rozličných událostí, setkání a slavností. Francouzský institut v Praze pořádá již druhý ročník festivalu česko-francouzského přátelství, který se koná od 29. května do 14. června 2015 pod záštitou velvyslance Jean-Pierra Asvazadouriana. O slavnostní zahájení celého festivalu se dnes večer postarají v Rezidenci primátorky hlavního města Prahy pražské školy módní přehlídkou, které udělila záštitu radní pro školství a sociální politiku Irena Ropková.

Irena Ropková (ČSSD) zaštítila módní přehlídku pražských škol
Foto: Hans Štembera
Popisek: Irena Ropková, radní hlavního města Prahy pro oblast školství a sociální politiky

Módní přehlídku, kterou bude dnes večer slavnostně zahájen celý festival, organizují ve spolupráci s institutem hned čtyři pražské školy. Samotné módní přehlídky se ujali studenti Vyšší odborné školy oděvního návrhářství a Střední průmyslové školy oděvní z Prahy 7. Občerstvení pro diváky obstarali studenti Střední odborné školy a Středního odborného učiliště z Prahy 9 – Čakovic, květinovou výzdobu dodali studenti Střední odborné školy stavební a zahradnické z Prahy 9 a hudební doprovod zajistili studenti Základní umělecké školy Charlotty Masarykové z Prahy 6.

„Jsem velmi ráda, že se pražské školy zapojily do příprav tohoto všestranně zaměřeného festivalu,“ uvedla radní Irena Ropková a dodala: „Už loňský ročník této akce přilákal velké množství návštěvníků a zařadil se jednoznačně mezi významné kulturní události, o jejichž konání hlavní město stojí a je připraveno jim maximálně vyjít vstříc.“

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

23:07 Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu a 42 milionům na informač…