Ivana Zemanová navštíví seniory, zakusí i výrobu pravých hořických trubiček

16.02.2015 13:23

Spolu s prezidentem Milošem Zemanem navštíví Královéhradecký kraj i jeho manželka Ivana. Její program bude zaměřen především na sociální oblast, ale pozná i tajemství výroby některých regionálních výrobků.

Ivana Zemanová navštíví seniory, zakusí i výrobu pravých hořických trubiček
Foto: Hans Štembera
Popisek: Miloš Zeman s chotí

„Paní Ivana Zemanová bude mít svůj vlastní separátní program, který bude zaměřen především na sociální oblast. Navštíví tak Domov důchodců ChD – Zdislava v Třebechovicích pod Orebem nebo Hospic svaté Anežky České v Červeném Kostelci,“ prozradil hejtman Královéhradeckého kraje Lubomír Franc, který návštěvu prezidentského páru zaštiťuje. Doprovod bude po celou dobu návštěvy dělat paní Zemanové ředitelka Krajského úřadu Ivana Křečková.

Z firem, které jsou v kraji známy pro své tradičními výrobky, navštíví Ivana Zemanová například třebechovickou společnost ELEGA, která je známá výrobou kabelek a doplňků. Za pravými hořickými trubičkami pak vyrazí manželka prezidenta do Miletína. V obou podnicích se setká s vedením společností, se zaměstnanci a prohlédne si výrobny.

Další ze zastávek Ivany Zemanové bude královédvorský Nový svět. Psí útulek, kynologický klub i výcvik koní na jednom místě. Během návštěvy se manželka prezidenta seznámí s činností areálu nebo se setká s pracovníky. Prohlídka bude spojena s praktickou ukázkou výcviku koní. Jednou z posledních zastávek pak budou Dětenice, kde si Ivana Zemanová prohlédne nejen zámek, ale i místní pivovar spojený s muzeem.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Seďa (SOCDEM): Tato vláda se na své občany vykašlala a lidem neustále lže

23:08 Seďa (SOCDEM): Tato vláda se na své občany vykašlala a lidem neustále lže

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k navrhovaným změnám v zákoníku práce