Janda (TOP 09): Postavili jsme veřejný gril

07.07.2019 17:46

Louny přišly s dalším dobrým nápadem, jak zlepšit život lidem ve městě.

Janda (TOP 09): Postavili jsme veřejný gril
Foto: TOP 09
Popisek: TOP 09

Nemáte chalupu, zahradu ani balkon, ale máte chuť na grilované maso, jedno chlazené a pár přátel kolem sebe? Máme řešení pro každého. Postavili jsme veřejný gril a doufáme, že ho zahřejete. 

"Jsou lidé, kteří bydlí v bytě bez zahrady nebo balkonu a v letních měsících nemají možnost posedět s přáteli a užít si teplých večerů, proto jsme přišli s nápadem zbudovat městský gril," řekl starosta města Louny Pavel Janda, zvolený za TOP 09.  "Věříme, že lidé si toto místo oblíbí a začnou ho využívat." dodal Janda.

"Snažíme se město zlepšovat a to i drobnostmi, jako je tato. Je to opravdu maličkost, která nijak nezatíží rozpočet, ale zlepší úroveň bydlení," řekl k tomu Michal Kučera, radní za TOP 09.

Pokud se vám nápad líbí, zkuste oslovit zastupitele ve vašich městech, aby vám do parků také zabudovali grilovací místo. Je to to nejmenší.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

23:07 Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu a 42 milionům na informač…