Janko (ČSNS 2005): Kauza Huawei

20.01.2019 22:24

Ucho velkého bratra

Janko (ČSNS 2005): Kauza Huawei
Foto: Vít Hassan
Popisek: Karel Janko, předseda České strany Národně socialistické 2005

V současné době se všemi médii propírá otázka „napíchnutých“ telefonních systémů  čínskou firmou Huawei. Zasvěceně a rozhořčeně o tom mluví hlavně ti, kteří (kromě pochopitelných státních zájmů) mají nejvíce máslo na hlavě. Plká o tom pravidelně na ČT  i   V. Moravec.Z analýzy, která v současné době koluje po internetu jasně vyplývá, že se jedná především o obchodní válku mezi USA a Čínou. 

Nikde se však neříká, jak jsme šmírování ze strany USA. V západní Evropě- specielně ve Velké Británii jsou ohromná pole posetá „radarovými stanicemi“ s velice výkonným počítačovým zázemím,  odposlouchávajícím ze spojovacích družic veškeré telefonické hovory uskutečněné v Evropě .  Počítače jsou nastaveny na určitá  slova  a záznamové zařízení je tímto zájmovým slovem - impulzem spuštěno a hovor je následně analyzován. Takže velké ucho velkého bratra. A to nikomu nevadí?

V této souvislosti chci připomenout i aféru když se cca před třemi lety zjistilo, že je odposlouchávána i německá kancléřka Merklová.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Senátor Vystrčil: Problém je hlavně to, že spotřebováváme víc, než je nutné

10:21 Senátor Vystrčil: Problém je hlavně to, že spotřebováváme víc, než je nutné

Klimatická změna, přijetí eura nebo svoboda volného pohybu – témata, o kterých ve Sněmovně u výročí …