Jermanová Pokorná (ANO): Kraj řadu občanů odřízne od jediného dopravního spojení

11.09.2021 16:02 | Ze sítí

Komentář na facebookovém profilu k rušení vlakových spojů ve Středočeském kraji.

Jermanová Pokorná (ANO): Kraj řadu občanů odřízne od jediného dopravního spojení
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jaroslava Pokorná Jermanová

V Čisté se včera opravdu řešilo, ale také čistilo. Čistilo se v ní podle všeho PR vedení Středočeského kraje. Tento příspěvek na facebooku Středočeského kraje je jen dalším důkazem toho, že současné koalici jde hlavně o titulky namísto skutečného dopadu na životy občanů našeho kraje.

Byla jsem na setkání svolaném paní starostkou Čisté, za účasti pana ministra Karla Havlíčka, dalších starostů a dokonce i radního Plzeňského kraje, kterého se rušení spojů na této trase také dotkne. Popravdě mě překvapilo, že nikomu ze středočeské krajské koalice toto setkání za tu cestu nestálo. No ono je to také po silnici dost náročná cesta. Nejlépe se tam dostává vlakem.

Proti rušení vlakových spojů není jen paní starostka, jak se píše v článku, ale také řada dalších starostů, ministerstvo dopravy i zástupci sousedních krajů. Autor tohoto příspěvku zjevně lže. Lže na oficiálním profilu kraje, za krajské peníze a to jen proto, aby se zakryla pravda! Ta je totiž taková, že lokálky jsou nejen oblíbené, ale i potřebné, ekologické a v mnohých regionech nenahraditelné.

Vedení kraje se počinem tohoto člověka, patrně zaměstnance úřadu, snaží maskovat to, že takto řadu občanů odříznou od jediného funkčního a rychlého dopravního spojení. V pondělí 13. 9. 2021 budu proto požadovat informaci, kdo umisťuje lži na oficiální komunikační kanály kraje, kdo nese za obsah těchto příspěvků odpovědnost a stejně tak, kolik nás tato kampaň proti našim vlastním lidem stojí!

Celý příspěvek na Facebooku Středočeského kraje najdete ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Prokšanová (KSČM): Děkujeme - nezapomínáme. Nikdy!

6:03 Prokšanová (KSČM): Děkujeme - nezapomínáme. Nikdy!

Kdo nás osvobodil? A komu to nemáme zapomenout? Snad nám ministryně Černochová napoví!