Jihlava: O jarních prázdninách a v březnu je koupání levnější

26.02.2018 18:16

Vodní ráj nabízí levnější vstupenky a přednostní odbavení u pokladen.

Jihlava: O jarních prázdninách a v březnu je koupání levnější
Foto: Archiv
Popisek: Jihlava

Aquapark Vodní ráj Jihlava nabízí po dobu jarních prázdnin a po celý březen 10% slevu na základní druhy vstupného. Tato zvýhodněná nabídka platí pro zákazníky nedávno spuštěného e-shopu na webových stránkách aquaparku. Kromě slevy mají zákazníci e-shopu nárok na přednostní odbavení u pokladen. Od prosince loňského roku si zákazníci mohou pohodlně a doslova během minuty koupit vstupenky a dárkové poukazy online. Jako další výhodu internetového nakupování Vodní ráj zavedl přednostní odbavení těchto zákazníků u pokladen. Koupaliště do budoucna plánuje další výhodné akce.

O aquaparku:

Vodní ráj Jihlava je svou kapacitou 2400 míst ve venkovní a 240 míst v kryté části areálu již 15 let největším aquaparkem na Vysočině a jediným aquaparkem na dálnici D1. Sportovně-relaxační areál je otevřen celoročně a kromě několika bazénů a řady vodních atrakcí nabízí i sportovní a wellness služby. Každý rok projde jeho branami v průměru 180 000 návštěvníků. Provozovatelem jsou Služby města Jihlavy.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vítová (ANS): Záměrné matení pojmů levice a pravice

4:32 Vítová (ANS): Záměrné matení pojmů levice a pravice

V současné době dochází k záměrnému matení pojmů. A aby lidé už vůbec nevěděli, jak se mají orientov…