John (VV): Lepší než volební guláš? Johnova asistenční karta za 1800 Kč

11.04.2014 14:52

Dostal jsem včera, tedy v den zahájení ostré kampaně do Evropského parlamentu, kdy jsem oznámil, že sto tisíc českých řidičů ode mne dostane zdarma asistenční kartu řidiče v hodnotě 1800 korun prostřednictvím mého serveru řadu zpráv.

John (VV): Lepší než volební guláš? Johnova asistenční karta za 1800 Kč
Foto: Hans Štembera
Popisek: Čestný předseda VV Radek John

Příznivci mi většinou za možnost získat asistenční kartu zdarma děkovali, psali, že konečně někdo z politiků dělá něco konkrétního pro konkrétní lidi. Odpůrci ale píší, že to je přece nákup voličů. Není to pozoruhodné? Kolik set tisíc koblih a koláčů za kolik miliónů bylo rozdáno na volebních akcích hnutí Ano? Kolik tisíc gulášů a půllitrů piva bylo rozdáno na mítincích ČSSD? Severočeši.cz zorganizovali při volbách dokonce loterii o auto pro ty, kteří jim předloží kandidátky ostatních kandidujících stran na důkaz, že do volební urny vhodili právě tu jejich kandidátku. A já bych najednou nemohl nabídnout dar, který pomůže zvýšit bezpečnost stovky tisíc rodin na silnicích České republiky i Evropské unie? Odkdy je tedy dar kupováním voličů?

V úterním blogu jsem psal, že na mě minulý týden při cestě z Ostravy do Prahy sáhla smrt a jen díky publiku, které kladením dotazů protáhlo naši ostravskou besedu o půl hodiny, jsem se dost možná vyhnul čelní srážce s kamionem, který havaroval na 52. Kilometru dálnice D1. Když jsme projížděli místem tragédie, jsem si ve světle majáků kompletního záchranného integrovaného sboru uvědomil, jak moc je důležité, mít v případě nehody někoho, kdo se o vás postará.

Chtěl jsem následně toto „osvícení“ přenést i do kampaně, kterou si hradím z vlastních prostředků. Proto, pokud budu zvolen ve volbách do europarlamentu konajících se 23. a 24. května europoslancem, daruji stovce tisíc řidičů, kteří se zaregistrují na www.radekjohn.cz asistenční kartu řidiče, která jim zajišťuje zdarma v případě problému kdekoliv v EU a také v ČR příjezd technika, odtah vozidla i náhradní automobil a řadu dalších potřebných služeb, za které by jinak museli platit nemalé peníze. Přijde mi to daleko užitečnější, než nesmyslně investovat peníze do reklamních agentur a billboardů kolem cest a utopit tak zbytečně miliony, které mohly být rozdány konkrétním lidem a zvýšit jejich bezpečnost na silnicích. Nemluvě o tom, že billboardy ohrožují bezpečnost silničního provozu, pokud se řidič zakouká na slogany a hesla lemující před volbami naše silnice. Posuďte tedy sami, co je smysluplnější. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Radek John

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

Dotace pro zemědělce

Dobrý den, ANO je prý proti tomu, aby získávání dotací pro zemědělce bylo navázáno na ekologické prvky. Zajímá mě proč jste proti? Vychází to z nějakého průzkumu, který dělal irozhlas. Na jednu stranu mi to přijde docela logické, ale nevím teda, co je těmi ekologickými prvky myšleno a zas je fakt, ž...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vích (SPD): Vláda na plnění svých politických cílů jmenovala vojáka

12:28 Vích (SPD): Vláda na plnění svých politických cílů jmenovala vojáka

Česká republika má mít nově vládního koordinátora strategické komunikace (STRATCOM). Na pozici vláda…