KDU-ČSL: Nepropásněte poslední možnost vyhrát zájezd do Štrasburku

23.05.2014 17:30

Nezapomeňte dnes na dvě důležité věci: nejenom, že začínají volby do Evropského parlamentu, ale také je pátek posledním dnem naší soutěže. Stačí, když zodpovíte deset jednoduchých otázek o Evropské unii. A třeba se do Štrasburku na výlet zanedlouho podíváte právě vy!

KDU-ČSL: Nepropásněte poslední možnost vyhrát zájezd do Štrasburku
Foto: KDU-ČSL
Popisek: Logo KDU-ČSL

Vylosovaných výherců bude tolik, kolik lidoveckých poslanců získá mandát v Evropských volbách. Takže neváhejte zvýšit svou šanci na výhru a běžte volit – tentokrát má KDU-ČSL volební číslo 5.
 
Věřte, že KDU-ČSL chce navázat na poctivou práci bývalé europoslankyně Zuzany Roithové, kterou nezávislí novináři vyhodnotili jako neužitečnější poslankyni. Naším cílem je tomuto ohodnocení plně dostát a pokračovat v obhajování českých zájmů mezi ostatními – protože to je cesta, jak se stát důležitým a respektovaným partnerem v EU.

Výsledky soutěže zveřejníme co nejdříve po vyhlášení výsledků voleb, nejpozději je najdete v pondělí ráno na mém webu a webu KDU-ČSL. Děkujeme za vaši účast!
 
Soutěžit můžete zde: www.sojdrova.cz

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: kdu.cz

Tomio Okamura byl položen dotaz

migranti

V rozhovoru pro PL jste řekl, že hnutí SPD tady nechce žádné africké a islámské migranty. Ty ale podle všeho k nám ani nechtějí. Jak se ale stavíte k přijímání uprchlíků z Ukrajiny? A vracel byste na Ukrajinu bojeschopné muže? A pokud ano, jak?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hřib (Piráti): Věděli jste, že je pražské metro jedno z nejhezčích na světě?

16:14 Hřib (Piráti): Věděli jste, že je pražské metro jedno z nejhezčích na světě?

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k pražskému metru.