KSČM podporuje protesty zemědělců

12.02.2024 9:08 | Tisková zpráva

KSČM plně podporuje chystané protesty zemědělců plánované na pondělí 19. února 2024. KSČM dlouhodobě poukazuje na neutěšený stav českého zemědělství, nekompetentnost současné vlády, nemravné marže obchodníků a nereálnost tzv. Green Dealu, který žene Českou republiku a další země Evropské unie do hospodářské katastrofy a stupňujících se sociálních bouří.

KSČM podporuje protesty zemědělců
Foto: Hans Štembera
Popisek: Předsedkyně KSČM Kateřina Konečná

I tato vláda, obdobně jako vlády minulé, provádí politiku, která směřuje k likvidaci českého průmyslu a zemědělství. Bohužel na kritiku těchto věcí neslyší a dál bezohledně a plánovitě vede hospodářství České republiky k plné podřízenosti a závislosti na zahraničních dovozech.

Za této situace komunisté vítají, že se čeští zemědělci nechali inspirovat svými zahraničními kolegy a chtějí dát vládě jasně a nekompromisně najevo svou nespokojenost se současným stavem a dalším směřováním České republiky.

Podle KSČM je potřeba říci jasné a důrazné NE nejen vyděračským obchodním praktikám, Green Dealu, současné pětidemoliční vládě, ale i vysokým cenám energií a dalšímu uzurpování pravomocí ze strany Evropské unie na úkor České republiky.

Komunisté podporují nejen požadavky nespokojených zemědělců, ale také pracovníků v dalších odvětvích, například v ostravské Liberty. Je potřeba fialové vládě říci jasné STAČILO!

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Munzar (ODS): Snaze občanů o vlastní bydlení by stát neměl házet klacky pod nohy

18:05 Munzar (ODS): Snaze občanů o vlastní bydlení by stát neměl házet klacky pod nohy

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k významu vlastního bydlení jako zajištění nezávislos…