Kádner (Úsvit-NK): Komunikace s Marpem je ovlivněna útoky pseudointelektuálů, kteří jsou ochotni prodat zemi imigrantům

10.09.2016 20:19

Vyjádření lídra kandidátky pro Ústecký kraj Davida Kádnera k situaci kolem zpěváka MARPO:

Kádner (Úsvit-NK): Komunikace s Marpem je ovlivněna útoky pseudointelektuálů, kteří jsou ochotni prodat zemi imigrantům
Foto: Úsvit přímé demokracie
Popisek: Poslanec za hnutí Úsvit přímé demokracie David Kádner

Vzhledem ke vzrušeným debatám o ne-vystupování zpěváka  MARPO považuji za dobré říct: S Marpem mne seznámil lomský zastupitel Martin Láter, který léta spolupracuje s Marpem. Díky Martinu Laterovi již několik měsíců spolupracuji a pomáhám Marpovi s jeho projektem na podporu armády, aktivních záloh a novodobých válečných veteránů. Zajistil jsem pro něho také materiály k jeho novému klipu. Stejně tak jsem s ním hovořil o podpoře mé osoby na jedné ze zářijových akcí,  na které by byl jeho nový klip představen. Organizací akce byl pověřen Martin Láter včetně vystoupení Martina Maxy a rapera Marpa.  

Od pondělka registrujeme útoky sluníčkářů a pražské kavárny na všechny, kteří nám chtějí pomoci s demonstrací proti islamizaci naší země. Mrzí mě, že přes jinak vřelé vztahy mezi Marpem a Martinem Láterem a i mou osobou naše komunikace již neprobíhala a je zjevně ovlivněna útoky pseudointelektuálů, kteří jsou ochotni prodat zemi imigrantům.  

Nicméně pokud Marpo na akci vystupovat nechce, omlouvám se mu za prezentaci jeho vystoupení. velmi mne však mrzí způsob jeho jednání přes média. Požádal jsem Martina Latera, aby věc řešil a doufám, že do celé věci vnese jasno. 

Kromě Marpa se omlouvám i návštěvníkům akce, kteří ho neuvidí a neuslyší. V Mostě 28.9. však demonstrace proběhne a návštěvníci se mohou tesit na jiné interprety, kteří mediálním tlakům pravdy s lásky nepodlehnou.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Senátor Canov: Nejčernější den v historii Senátu

20:07 Senátor Canov: Nejčernější den v historii Senátu

Nevídaný skandál ve věci návrhu novely Občanského zákoníku (známé pod názvem „Manželství pro všechny…