Kašová (KSČM): Musí vždy dojít k tragédii, abychom si všimli problému?

16.08.2014 9:26

Problém s pančovaným alkoholem zde byl již delší dobu, ale muselo dojít k vyhrocení situace, která skončila mnoha úmrtími, aby se věc dala do pohybu a naše vláda konečně začala situaci řešit. Nešlo nikdy o problém tradičních malých zpracovatelů, ale pořádných mafiánů, kteří kupčili s kolky, a státní kontrolní orgány neplnily důsledně svoji roli.

Kašová (KSČM): Musí vždy dojít k tragédii, abychom si všimli problému?
Foto: KSČM
Popisek: MUDr. Eva Kašová (KSČM)

V České republice začíná vyplývat na povrch další velký problém. Množí se případy, kdy lidé zbytečně umírají, protože auto řídí zdrogovaný řidič. Je zbytečné, aby umírali lidé, a tak upozornili na dlouho přítomný problém s drogami za volantem. Nyní muselo dojít zase k lidským tragédiím a museli zemřít lidé, abychom začali řešit tento dlouho přítomný problém.

Známé jsou případy jízdy v protisměru, najíždění do lidí, které končí například usmrcením policistky (matky od dvou dětí), či naposledy úmrtí mladé dívky ve věku 21 let. Je nutné daleko více zvětšit sankce za podobné chování a maximálně využívat zákonů.

Mnohdy však způsobená tragédie neodpovídá možnému trestu. Je nutné takové lidi nepouštět za volant a zadržovat řidičské průkazy nejen na chvíli a zase podobným psychopatům dovolit jezdit mezi lidmi. Pokud se tomu teď začne vláda věnovat, je to rozhodně dobře. Jen mi připadá, že je to poněkud pozdě.

MUDr. Eva Kašová, kandidátka do Senátu Parlamentu ČR pro volební obvod č. 6 – Louny

MUDr. Eva Kašová

  • BPP
  • Poctivě v medicíně, odpovědně v Senátu.
  • zastupitelka města

reklama

autor: KSČM

Ing. Patrik Nacher byl položen dotaz

vedení

Pane Nachere, jste hodně výrazná osobnost a jako jeden z mála z ANO máte podle mě i schopnost se domluvit i s ostatními stranami. Proč tento váš potenciál nevyužijete a nekandidujete do vedení? Nebo to není podle vás možné, když je tam Babiš a jeho nejvěrnější? Podle mě je škoda, že vedení ANO není ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Majerová (Trikolora): Ukrajinští uprchlíci budou moci žádat o dlouhodobý pobyt v ČR. Ne!

23:07 Majerová (Trikolora): Ukrajinští uprchlíci budou moci žádat o dlouhodobý pobyt v ČR. Ne!

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k dlouhodobému pobytu ukrajinských uprchlíků v ČR.