Kavij (KSČM): Ministryně války Černochová tropí další hlouposti

01.11.2023 4:21 | Komentář

S příchodem nového měsíce, listopadu, kabinet ministryně války Černochové posiluje o dalšího „experta“.

Kavij (KSČM): Ministryně války Černochová tropí další hlouposti
Foto: Repro KSČM
Popisek: Člen VV ÚV KSČM za Plzeňský kraj Miroslav Kavij

Tím není nikdo jiný než bývalý  ministr obrany SR Jaroslav Naď, který za svoji   olitickou karieru stihl vystřídat  ři politické  trany, což je jev, který je i v českých poměrech  ohužel zcela normální, stačí si  jen projít seznam současných poslanců pravicových stran.

Děje se tak v době  kdy vláda tahá z kapes občanů  další peníze, kdy díky nedávno schválenému  tzv. konsolidačnímu  balíčku budou naši občané v příštích letech oškubáni  o další desetitisíce Kč ročně.

Ponechme stranou, v které hlavě se zrodil tento šílený nápad. Jako by v ČR nebylo dost politických odpadlíků, kteří v minulosti všemi způsoby podlézali velkému bratru ze  Zámoří. Každopádně  politické angažmá slovenského  „vysloužilce“   pomyslně  oceňovaného za nadstandardní rozvoj slovenské vojenské spolupráce ve prospěch USA  plně zapadá do současného agresivního militantního kurzu nejenom Černochové v čele  silového ministerstva, obrany ČR, ale české vlády  jako celku .

Do válečného kurzu, který zatím vláda ČR přes zesilující odpor veřejnosti tvrdě prosazuje. Na rozdíl od většiny slovenských občanů, kteří exministra obrany SR Jaroslava Nadě zrovna v oblibě neměli, viz  jeho vystoupení,  v té době s pověřeným  ministrem zahraničních věcí SR Rastislavem  Káčerem v Michalovcích, kde na průběh  diskuse musely dohlížet bezpečnostní složky. ZDE

Jaký bude jeho přínos pro naši republiku ukáže čas. Osobně se domnívám, že v osobě nového poradce na ministerstvu obrany dochází k posilování poradního týmu našeptávačů Jany Černochové, s cílem nadále udržovat „vylepšovat“ bezmeznou pomoc současnému vládnímu ukrajinskému fašismu na úkor našich občanů, stejně jako prosazování dalších nákupů vojenské techniky, které budou prvotně určeny pro potřeby NATO, nikoliv k zabezpečení naší obrany, pokračovat tak v další kolaboraci s NATO a plnění jeho příkazů.

Pokračovat v politice, která je v ostrém kontrastu s novým kurzem politiky sousedního Slovenska, kde s příchodem staronového premiéra Roberta Fica dochází k obratu v zájmu prosazování pronárodního, vlasteneckého a protifašistického směřování Slovenska, v zájmu jeho občanů,  kdy  již  první kroky nového slovenského vládního kabinetu  způsobují „vyrážky“ nejen naší české pětidemoční  vládní  tlupě, ale  i samotné předsedkyni  Evropské komise,  pozvolna se  rozpadající  EÚ,  Ursule von der Leyenové.

K nejdivočejším  a absurdním nápadům naší vlády se kterými se roztrhl v poslední době pytel, nejenom tedy k nejčerstvější armádní personální posile, přidávám na závěr jeden z mnohých galantních, a tedy bez politické korektnosti, citátů ex- prezidenta Miloše Zemana. „Mám pocit, že sleduji divadelní hru, kterou napsal idiot a kterou režíruje kretén“.

Převzato z Profilu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jelínková (KDU-ČSL): Navrhujeme tři varianty slev, závislé na počtu dětí

10:21 Jelínková (KDU-ČSL): Navrhujeme tři varianty slev, závislé na počtu dětí

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k prorodinné politice KDU-ČSL