Kavij (KSČM): Novou roli první dámy ČR vzala Eva Pavlová pěkně zostra

27.07.2023 8:05 | Komentář

První dáma České republiky Eva Pavlová si nové role užívá plnými doušky.

Kavij (KSČM): Novou roli  první  dámy ČR  vzala Eva Pavlová  pěkně zostra
Foto: Repro KSČM
Popisek: Člen VV ÚV KSČM za Plzeňský kraj Miroslav Kavij

Z poslední doby zatím velmi krátkého jejího angažmá provázené jejími rozmary tak lze hodnotit provedení rekonstrukce za peníze daňových poplatníků v Lumbeho vile, při které hlavní výdajové položky dosahují částky téměř dvou milionů Kč. Ale zdá se snad někomu koberec pro prezidenta a lokaje NATO za 160 tisíc drahý? Nebo snad, že uvedený pár, marketingový produkt nesouzní se současnou ekonomikou státu a jeví se jako odporná novodobá šlechta?

Je otázkou zda manželka současného  prezidenta coby supermana, reprezentovaná v roli módní ikony, má zatím při realizaci svých představ za peníze daňových poplatníků jeho plné zastání, viz jeho slova „Když projde nové bydlení chlap, tak zjistí, že je to téměř okamžitě k nastěhování. Když ho projde žena, tak tam objeví řadu nedostatků  které je potřeba odstranit  ihned, které chlap prostě se svým zaměřením na detaily nepostihl“, nebo se jedná o projev určitého „křiváctví“ současného  prezidenta, což je názor,který se občas objevuje v komentářích na sociálních sítích  k jeho osobě.

Mainstreamem u nás dosazený nový pár na prezidentský trůn je veřejnosti zatím veleúspěšně prezentován stejně jako tomu bylo v případě dosazené prezidentky Zuzany Čaputové na Slovensku. Zatímco občanům SR stačilo necelé jedno volební období, aby (na základě vyhodnocení politické situace na Slovensku americkou ambasádou) Čaputovou „přiměli“ sdělit veřejnosti „své“ rozhodnutí nekandidovat v nadcházejících prezidentských volbách, u nás se takto růžová situace nejeví zatím ani náznakem.

Rozmary první dámy ČR, manželky prezidenta Petra Pavla, veřejnosti známý jako Pávek jsme začali a také skončíme.

Dost možná, že se Eva Pavlová v budoucnosti stane jakousi sokyní manželky prvního dělnického prezidenta Klementa Gottwalda, Marty, která se po převratu v roce 1989 stala dobrým terčem soustavné mediální dehonestace. Na adresu Kanceláře prezidenta republiky je třeba uvést, že přes počáteční neochotu nakonec přece jen zpřístupnila některé informace týkající se nejen zmíněné rekonstrukce v Lumbeho vile, viz pořad Jany Bobošíkové „Prezident Pavel: změny v Lumbeho vile chtěla manželka. Platíme my“.

Ke cti KPR také, že dokázala na „profesionální“ úrovni zodpovědět dotaz, jakým způsobem daňový poplatník může požádat o krátkodobé ubytování v rekonstruované Lumbeho vile, o čemž se každý může každý sám svým dotazem přesvědčit.

Převzato z profilu politika.

Článek byl převzat z Profilu Mgr. Miroslav Kavij

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Uživateli nejlépe hodnocený komentář

vypadá to, , Uživatel se přihlásil ke kodexu Dobré Diskusevipera , 27.07.2023 9:31:00
že nás pár měsíců prezidentského páru na hradě už nyní stálo víc, než celé dvě volební období prezidenta zemana. A nejde jen o bydlení

|  8 |  0

Další články z rubriky

Nováková (KDU-ČSL): Je nutné dostat do terénu jedinečnou metodiku

8:05 Nováková (KDU-ČSL): Je nutné dostat do terénu jedinečnou metodiku

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k podpoře enviromentální výchovy