Kobza (SPD): Viník byl předhozen davu a jedeme dál!

21.06.2022 9:09 | Ze sítí

Komentář na facebookovém profilu k aférám hnutí STAN

Kobza (SPD): Viník byl předhozen davu a jedeme dál!
Foto: archiv
Popisek: Jiří Kobza

Tato vláda nikdy neměla důvěru SPD. Nyní po nekončících aférách koaličního hnutí STAN (neprůhledné financování kampaně z offshorových firem, Farského mandát, který si chtěl odvézt na svůj indoktrinační kurs do USA, pohádkové palmáte advokáta Polčáka až po megaaféru pražské radnice) dělá vše pro to, aby utratila i zbyteček důvěry svých věrných.

Premiér Fiala se tváří, že o ničem nevěděl (a kdo chce ať mu věří), předseda STAN Rakušan to samé a pirátor Hřib jak by smet. Za záchranu koryt tato vláda udělá úplně vše a tak raději obětovali méně významnou figurku Gazdíka doufajíce, že to dav uspokojí a oni Gazdíka umístí na nějaký dobře placený leč méně nápadný flek.

Viník byl předhozen davu a jedeme dál!

Jenže já říkám, že tyto kauzy jsou bezpochyby jen špička ledovce a že má odstoupit celá vláda. Není totiž možné, aby předseda STAN Rakušan a nebo předseda vlády Fiala nevěděli, co se jim děje přímo pod nosem.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kolaja (Piráti): Svobodná média = zdravá demokracie

22:12 Kolaja (Piráti): Svobodná média = zdravá demokracie

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k médiím.