Kohout (ANeO): Omluva lesbám a gayům

29.06.2014 17:05

Nerad se vracím k pátečnímu článku, kde jsem lesby a homosexuální jedince nazval prasaty, ale je nutné, abych se k tomu ještě jednou a naposled vrátil.

Kohout (ANeO): Omluva lesbám a gayům
Foto: Lukáš Kohout - profil
Popisek: Lukáš Kohout

Většina čtenářů nepochopila, co jsem článkem na Parlamentních listech chtěl říct. Nemám nic proti lesbám a gayům nic nemám. Jsem přesvědčený, že většina z nich je nosičem vážných pohlavních chorob, které musí pak české zdravotnictví draze léčit, tak jako musí draze léčit kuřáky, alkoholiky.

Alkoholik či kuřák aspoň přispívá do státního rozpočtu spotřební daní. Shora uvedení jedinci do rozpočtu nedávají ani jednu jedinou korunu. To samé se dá aplikovat u lidí, co jsou drogově závislý. Těmto lidem, pak stát hradí drahé léčení. Jen kvůli tomu, že se chovají, tak jak se chovají, tedy nezodpovědně.

Jestli jsem někoho svým výrokem urazil, tak se za tento výrok, kdy jsem je nazval prasaty omluvám. Bylo to slovo, které být užito nemělo. Ve zbytku, ale trvám na tom, co jsem napsal.

Lukáš Kohout

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Lukáš Kohout - profil

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mašek (ANO): Rakušanova kolaborace na migračním paktu

8:14 Mašek (ANO): Rakušanova kolaborace na migračním paktu

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k ministru Rakušanovi.