Kolářík (Piráti): Byl jsem jmenován náměstkem ministra vnitra. Je to výzva

06.01.2022 14:27 | Ze sítí

Komentář na facebookovém profilu ke jmenování náměstkem ministra vnitra Víta Rakušana.

Kolářík (Piráti): Byl jsem jmenován náměstkem ministra vnitra. Je to výzva
Foto: Piráti
Popisek: Lukáš Kolářík

Každý nový rok přináší nové výzvy a ta letošní pro mě bude fakt výzva s velkým V. Těsně před koncem roku jsem byl jmenován náměstkem ministra vnitra, tedy něco jako jeho pravá ruka. Výzev jsem se nikdy nebál a tak jsem do toho vstoupil naplno a s odhodláním a těším se na to, co tato výzva přinese.

Sice se ještě seznamuji s novými lidmi, procesy, objektem a přebírám agendu, už ale pracuji na zadaných úkolech. Aktuálně připravuji v součinnosti s Ministerstvem obrany a Úřadem vlády změnu statutu Ústředního krizového štábu, ve kterém jsem zároveň místopředsedou a úpravu jeho jednacího řádu. Také připravuji analýzu připravenosti naší kritické infrastruktury na nástup mutace omicron. Může se stát, že se za krátký časový úsek nakazí velké množství lidí a my potřebujeme udržet tuto infrastrukturu v plném chodu.

Mým dlouhodobějším úkolem také bude participace na změně struktury státního IT a e-governmentu jako takového. Abychom lidem mohli konečně nabídnout přívětivý úřad bez čekání a front a skvělý servis bez stovek vyhozených milionů. S tím je fakt potřeba už pohnout.

Nadále zůstávám stejně otevřený jako jsem byl vždy. Máte-li tedy nějaké připomínky, kritiku nebo nápad na nějaké vylepšení, které by mohl rezort vnitra udělat, dejte mi určitě vědět.

Také chci na závěr tohoto příspěvku poděkovat za vaši podporu. Ať už ve volbách nebo mimo ně. Bez ní by to určitě nešlo. Poděkování také patří celému mému týmu, který mi velmi často dobrovolnicky a s nadšením již 4 roky pomáhá a připravuje podklady.

Věřím že budu této výzvě čelit úspěšně.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jana Zwyrtek Hamplová byl položen dotaz

svobodná média

Dobrý den, fakt byste za obálku na časopisu, která nikoho neuráží někoho hnala k soudu? Kde je pak nějaká svoboda? A třeba Respekt je známý svými obálkami, kde jsou často i karikatury a je používána nadsázka, někdy i černý humor. To jste se už všichni politici zbláznili, že byste chtěli zasahovat do...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Senátor Fischer: Prezident Miloš Zeman mařil úsilí vlády a Parlamentu u Vrbětic

14:02 Senátor Fischer: Prezident Miloš Zeman mařil úsilí vlády a Parlamentu u Vrbětic

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k Vrběticím.