Koller: Hlavní téma voleb? Islámská hrozba

04.10.2016 17:27

I když je logické, že na úrovni krajů se řeší různá žhavá témata, tak z hlediska voleb do senátu a krajů dominuje letos bezpečnost. Pokud se podíváme zblízka, problém se z velké části zúžil na problematiku islámu v Evropě.

Koller: Hlavní téma voleb? Islámská hrozba
Foto: Hans Štembera
Popisek: Martin Koller

Je evidentní, že stále větší počet občanů si dobře uvědomuje, jaké nebezpečí současné agresivní formy islámu představují. A nejedná se o dočasnou záležitost. Globalisté a jejich místní sluhové se sice snaží ze všech sil ohrožení bagatelizovat, ale daří se jim to stále méně. Proto někteří z nich aspoň pokrytecky hrají komedii o svém odporu k islamizaci pro méně informované voliče. Zároveň islamizaci více či méně otevřeně podporují. Vzorovým příkladem je firma ANO vlastněná spolu s mnoha médii globalistickým miliardářem hrajícím si na vlasteneckého hodného dědu.

A bohužel se jim pokrytecká politika za pomoci protinárodních médií vedených ČT 24 mnohdy daří, takže nám nezbývá, než na jejich lži neustále upozorňovat. Jinak uvidíme, že řada občanů bude opět nerozmyslně volit proti svým zájmům, případně nepůjdou „chytře“ volit vůbec a poté brblat a nadávat u piva. Zde je třeba ocenit především srdcaře z Bloku proti islamizaci, kteří na nebezpečí předvídavě poukazují již několik let. Činí tak jako stateční vlastenci bez ohledu na všemožné útoky, pomluvy, urážky a vyhrožování.

Předem je třeba uvést, že nemáme nic proti islámu a muslimům v tradičně islámských zemích. Ať si žijí podle islámského práva šaría svých zvyků a tradic, včetně dvanáctiletých nevěst, ženské obřízky, burek, nikábů či hidžábů. Jsme však zásadně proti tomu, aby islám ve formě agresivní ideologie, v současnosti především vahábistické a saláfistické získával prostor v Evropě, jejíž historický civilizační vývojový úspěch je postaven na křesťanském desateru, vědeckém myšlení a spravedlivých zákonech. Praxe z Balkánu, Afriky a Asie však prokazuje, že dlouhodobé mírové soužití muslimů s lidmi jiné víry je nemožné.

V současnosti dominující agresivní saláfistická forma islámu je výsledkem práce Muslimského bratrstva, která začala ve dvacátých letech minulého století. Je v zásadním rozporu nejen s evropskou civilizací a platnými zákony většiny civilizovaných zemí, ale dokonce v řadě případů i s původní verzí koránu z Mekky. Cílem Muslimského bratrstva je dobytí světa islámem, vyhlazení odporujících nevěřících. Dále násilné obrácení na islám, nebo smluvní zotročení těch, kteří nebudou klást odpor. Ideologii saláfismu podporovalo nedávno kolem 40% muslimů v Evropě a 70% muslimů mimo Evropu, přičemž situace se islámskou invazí zhoršuje. Zároveň můžeme konstatovat, že ani v minulosti nebyl islám mírumilovné náboženství.

Nedílnou součástí islámu je právo šaría, které určuje, jak má muslim myslet a chovat se každý den, každou hodinu po celý život. Reguluje vše od jídla, přes oblečení a vztahy mezi lidmi, až po sex.  Jedná se o absolutní totalitu. Podle opakovaných výroků evropských soudů je šaría v rozporu s evropským právním řádem i listinou základních lidských práv a svobod. Přesto se s šaríou setkáváme v praxi i v Praze, o Británii, Německu, Francii a Švédsku ani nemluvě a nikomu z vládnoucích politiků to nevadí. Jestliže je šaría nedílnou součástí islámu a zároveň v rozporu s evropskými zákony, je logicky nezákonný celý islám.

Další nedílnou součástí islámu je džihád, tedy náboženská válka proti nevěřícím za účelem nastolení práva šaría. Podle amerického experta na politický islám Billa Warnera vedl islámský džihád od počátků islámu před 1 400 lety k smrti 60 milionů křesťanů, 80 milionů Hinduistů, 10 milionů Buddhistů, a 120 milionů Afričanů různých vyznání. K nim můžeme připočítat rovněž Židy a některé muslimské sekty.

Muslimští bratři rozeznávají tvrdý, ozbrojený džihád a měkký, který se prosazuje v Evropě. Jedná se o migraci maxima muslimů do oblasti útoku, vytváření uzavřené početné muslimské komunity a prosazování islámských pravidel jídla, oblékání a dalších zvyků do společnosti nevěřících. Korupcí se proniká do politiky, médií a státní správy. Akci posilují teroristické útoky.

Migranti v měkkém džihádu nepředstavují ekonomický přínos, protože jejich ženy obvykle nepracují a zabývají se pouze početným potomstvem. Už proto je nezaměstnanost mezi migranty automaticky kolem 50%. Migrant proto nevydělá v Evropě ani na svoji rodinu a většinou ničí sociální systém parazitováním, i když pracuje.

Většina současných ilegálů ani pracovat nechce, protože byli poníženě vítáni a dováženi do Evropy jako hrdinové, takže nevěřící jsou přece otroci, kteří mají za povinnost věřící muslimy živit. Některé frustrované pracovnice neziskovek jim nadšeně poskytují i sexuální služby bez ohledu na zdravotní rizika. Migranti tak vnímají Evropany jako nevěřící děvky, které si mohou vzít podle chuti a nevěřící zbabělé kastráty, kteří se bojí chránit své ženy.

Z dlouhodobých migrantů jich v zemích EU a přidružených nepracuje 30 až 90%. Všemožné sociální dávky a pomoc je k tomu nestimulují. Většina z nich toho ani není schopna, protože neznají jazyk, nemají pracovní návyky a většina z nich nemá vzdělání umožňující lepší, než jednoduché pomocné práce. K práci jsou tu navíc nevěřící bílí otroci. Z více než milionu registrovaných migrantů, kteří přišli do Německa v minulém roce, jich pracuje podle nedávných informací 56. Zato mezi 300 000 až 500 000 jich zmizelo v muslimských komunitách.

V neposlední řadě vytvářejí zdravotní rizika, protože přinášejí velký počet exotických nemocí, které se draze léčí. V nemalém počtu mají narušenou genetiku díky tomu, že islám povoluje sňatky mezi bratranci a sestřenicemi. Britští lékaři uvádějí 30 až 70% polulace podle různých zemí. To může vést k náchylnosti k řadě chorob, především duševních a poklesu inteligence. Následující článek nabízí řešení.

Martin KOLLER – kandidát do senátu (7) – Plzeň / jih (7) – Úsvit s Blokem proti islamizaci

Převzato z profilu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomio Okamura byl položen dotaz

Fakt si myslíte, že jsou Ukrajinci nacisti?

Proto, že se brání a brání svou zem nebo proč? Vy byste ČR nebránil, kdyby bylo potřeba? A nejsou Ukrajinci spíš hrdinové?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Síkela: V USA a Kanadě mají o české firmy a startupy velký zájem

10:21 Ministr Síkela: V USA a Kanadě mají o české firmy a startupy velký zájem

Boston, Toronto, Chicago a Seattle. Ministr průmyslu a obchodu Jozef Síkela vedl rekordní podnikatel…