Koller: Úsvit a BPI proti islamizaci naší republiky

05.10.2016 12:34

Úsvit s Blokem proti islamizaci jako hlavní vlastenecká politická síla dlouhodobě hledá cesty k ochraně naší země, národy a české rodiny před globalisty, evropskou totalitou a islamizací. Předkládáme následující návrhy.

Koller: Úsvit a BPI proti islamizaci naší republiky
Foto: Hans Štembera
Popisek: Martin Koller

Naše návrhy nejsou vždy v souladu s některými pseudohumanistickými mezinárodními dohodami, zato jsou ku prospěchu vlasti, národa a české rodiny. Proto navrhujeme:

Nepřipustit jakékoli kvóty na migranty z islámských zemí, protože představují automatické riziko vytváření silné paralelní islámské komunity jako základny prosazování saláfismu. (viz. článek Hlavní téma voleb – islámská hrozba)

Na mezinárodní úrovni prosazovat ochranu hranic Evropy před islámskou invazí všemi prostředky, včetně použití zbraní v souladu se zákony a předpisy.

Každý muslim, který by chtěl překročit hranici naší země, by musel podepsat prohlášení, že neuznává právo šaría a džihád a bude proti nim aktivně vystupovat. Zároveň že nebude obracet ateisty a nemuslimy na islám. Bez podpisu by nesměl překročit hranici a při porušení by byl doživotně deportován včetně celé rodiny. Neumožnit soudní odklady výkonu rozhodnutí.

Porušovatele zákona, především propagátory šaríe, džihádu, islámského terorismu a multikulturního rasismu zbavit občanství, pokud se jim ho podařilo získat a doživotně vyhostit. Neumožnit soudní odklady výkonu rozhodnutí.

Deportovat neprodleně v době využívání asylu případné asylanty, kteří se v zahraničí dopustili závažného porušení zákona a rovněž při jakémkoli porušení našeho zákona, počínaje ilegálním překročením hranice a při opakovaných přestupcích. Neumožnit v takových případech jakékoli soudní odklady.

Podporovat pomoc uprchlíkům mimo Evropu (viz. článek Víme kde jsou peníze)

Deportovat všechny migranty, kteří do dvou let neprokáží znalost jazyka, nebudou platit daně a budou využívat sociální systém. Nemáme na podporu ekonomických parazitů.

Odmítnout pokusy muslimů v naší zemi o získání druhého stupně z hlediska církví, což by jim umožnilo pronikat do státní správy a věznic a obracet kriminální živly na islám po vzoru západních demokracií.

Zakázat zahalování obličeje na veřejných místech a ve školách a jakékoli vytváření specifického nátlakového prostředí propagujícího islám z hlediska oblečení, stravy, náboženských svátků a jiného vnějšího projevu.

Zakázat brutální porážky halal, veřejný prodej potravin halal a dodávání potravin halal do škol a veřejných stravovacích zařízení, včetně stánků s kebabem. Na stánky se nevztahuje EET a daň z halal podporuje šíření islámu.

Zakázat propagaci rasistického multikulturalismu, který uráží Evropany jako rasu, a to především ve školách.

Zakázat vstup do škol a mediální propagaci činnosti protinárodních politických neziskovek podporujících islamizaci Evropy.

Zrušit programy začleňování nezačlenitelných, protože slouží pouze k obohacování pracovníků neziskovek. Kdo se chtěl začlenit do civilizované společnosti, nepotřeboval neziskovkářskou pomoc, viz Vietnamci.

Zakázat financování politických neziskovek ze zahraničí po vzoru USA a Ruska.

Vytvořit pohraniční policii a zároveň dobrovolnický sbor SOS, který by posiloval policii při ochraně hranic, lidských sídel a infrastruktury. K tomu máme v rámci Úsvitu zkušeného odborníka Mirka Lidinského, který pracoval u pohraniční policie i armády.

V případě, že EU bude vykonávat nátlak na naši zemi z hlediska přijímání islámských migrantů, z EU vystoupit. Jakékoli, vesměs pomyslné ekonomické výhody členství v EU nám budou k ničemu, jestliže budeme žít ve státě ovládaném agresivními a parazitujícími muslimy a budeme se bát vyjít na ulici.

Islámská invaze je bezpečnostním, ekonomickým i zdravotním ohrožením naší republiky, o morálce a zákonnosti nemluvě. Neexistuje jakýkoli smysluplný a pozitivní důvod k přijímání islámských ilegálů, či legalizovaných migrantů na naše území. Z bezpečnostních, ekonomických i zdravotních důvodů je třeba invazi do naší země znemožnit.

Neexistuje jakákoli potřeba ilegály i ekonomické migranty zde integrovat. Tvrzení o ekonomické potřebě či stárnutí obyvatelstva jsou nesmysly vzhledem k tomu, že více než půl milionu našich lidí hledá práci, samozřejmě nikoli jako levné pracovní síly- moderní otroci. Potřeba pracovních sil již začíná v rámci 4. průmyslové revoluce klesat. V rámci EU je jich 26 milionů!

Neexistuje žádné takzvané multikulturní obohacení. Kdo chce vidět islámský svět, může využít služeb cestovních kanceláří, internet, nebo televizi, či uvařit jídlo podle exotické kuchařky. Islámská invaze nemá s kulturou nic společného. Saláfismus navíc žádnou kulturu nemá. Jeho kulturou jsou násilí, korán, šaría a džihád. Hromadná znásilňování žen i dětí jako hlavní formu islámského obohacení vidíme v Iráku, Sýrii i v Africe. Kde jsou výsledky islámské vědy, techniky a kultury za stovky let? Prakticky vše, čím se islám historicky chlubí, ukradl Židům, Peršanům, Indům a Evropanům.

Má někdo zájem stát se otrokem saláfistů, živit arogantní ekonomické parazity, poslat svoji matku, sestru, ženu či dceru na obřízku? Dal by miliardář Babiš svoji dceru islámskému migrantovi z Afriky, když všichni jeho zaměstnanci ve firmě ANO podporují islamizaci, jak u nás, v Bruselu? Jak se na vládu islámu, který zabíjí homosexuály, dívá europoslanec Pospíšil z TOPky, který říká, že v Bruselu bojuje za naše zájmy a přitom společně s panem Štětinou hlasují pro kvóty umožňující islamizaci? Myslíme si, že ani ministr KDU-ČSL Bělobrádek propagující sex našich žen s migranty by své příbuzné a kamarádky na obřízku do mešity neposlal a ministryně Marxová a Valachová z ČSSD podporující politické neziskovky asi rovněž nechtějí položit svoje klitorisy na oltář islámského multikulturalismu prosazovaného jejím stranickým kolegou, Dienstbierem.

Martin KOLLER- kandidát do senátu (7) – Plzeň / jih (7) – Úsvit s Blokem proti islamizaci

reklama

autor: PV

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Válek: Návrh na zákaz kratomu byl ministerstvem předložen vládě a vláda rozhodla negativně

13:04 Ministr Válek: Návrh na zákaz kratomu byl ministerstvem předložen vládě a vláda rozhodla negativně

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 18. dubna 2024 ke kratomu.