Koller: Válka o českou policii

26.09.2016 19:28

Úsvit s Blokem proti islamizaci prosazují ostrahu a ochranu našich hranic. Navrhují znovuvytvoření pohraniční policie a formování dobrovolnické stráže obrany státu (SOS). Vše by měla zastřešovat Policie ČR v souladu s kompetenčním zákonem.

Koller: Válka o českou policii
Foto: Dotazník pro Martina Kollera
Popisek: Martin Koller

Na boj o moc a ovládnutí policie mezi dvěma skupinami sluhů globalistů doplácíme všichni. Na jedné straně globalistická firma ANO ovládající s americkou podporou finance, armádu a vojenské zpravodajství, disponující vlastními médii a americkými poradci a financující politické neziskovky. K vytvoření mocenského monopolu už stačí jen získat vnitro s policií. Na druhé straně rozvrácená ČSSD ovládaná globalistickými poradci, americkým občanem Dienstbierem a parazitujícími politickými neziskovkami ovládá do určité míry policii, civilní rozvědku a BIS. ČSSD, která není ani parodií na oligarchy, což jsou ostatně miliardářské rodinné klany, dlouhodobě pracuje na vlastní likvidaci. V jejím vedení chybí jakékoli osobnosti a druhořadé figurky pouze zdatně plní vlastní konta a podlézavě přitakávají protinárodním multikulturalistickým nápadům z Washingtonu, Bruselu a Berlína. ČSSD, kdysi dávno strana občanské většiny, představuje v současnosti pouze skupinu chamtivých druhořadých pěšáčků na globalistické šachovnici, zaměřených především na podlézání sluhům globalistů první kategorie v Bruselu. Naopak oligarcha vlastnící ANO a toužící vlastnit celou naši republiku jako svoji kolonii, či firmu je velkým hráčem a partnerem vůdců globalistů ve Washingtonu.

Ovládnutí Policie ČR politiky ČSSD proto nepředstavuje extrémní riziko, pouze dočasný problém na úrovni české korupční demokracie. Naopak možnost vítězství majitele firmy ANO, jako reprezentanta amerických globalistických zájmů, především privatizace státu, rasového multikulturalismu, bezprávného postavení občana, koloniálních smluv TTIP a CETA, geneticky modifikovaných potravin a jaderné války proti Rusku lze v této ostudné policejní tahanici označit jako bezpečnostní katastrofu ohrožující celý národ.

Boj o ovládnutí policie destabilizuje bezpečnostní situaci v zemi a škodí všem občanům. Policisté se místo systémového a odborného potírání zločinu musejí obávat toho, že budou vyhozeni z práce jen proto, že dvě skupiny globalistických sluhů se perou o moc při závodu v podlézání globalistům. Nejistota v policii snižuje kvalitu práce a samozřejmě nahrává korupci, protože vznikne tendence zajistit se do budoucna. Rozvrácená policie vytváří ráj pro zločince. Občané by si měli uvědomit, koho si v minulých volbách zvolili a koho stále mnozí z nich chtějí bezmyšlenkovitě volit proti svým vlastním zájmům.

Jedná se o upravený výtah z článku pro server Parlamentní listy.

Martin KOLLER – kandidát do senátu (7) – Plzeň / jih (7) – Úsvit s Blokem proti islamizaci

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

23:07 Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu a 42 milionům na informač…