Konečná (KSČM): Svoji práci jsem ještě neskončila a nehodlám polevit

25.02.2021 4:31

Ocenění, kterého se mi dostalo od Evropské organizace pro vzácná onemocnění (EURORDIS) za tvorbu politiky v oblastí zdravotnictví (Policy Maker Award), si nesmírně vážím.

Konečná (KSČM): Svoji práci jsem ještě neskončila a nehodlám polevit
Foto: Repro Youtube
Popisek: Europoslankyně Kateřina Konečná

Evropská organizace pro vzácná onemocnění je celoevropskou nevládní aliancí pacientských organizací a jednotlivců, působících v oblasti vzácných onemocnění. Jsem hrdá na to, že mi ji předávají přímo pacienti a jejich zástupci. Jejich nezlomná vůle a lehkost, s jakou zvládají svůj mnohdy velmi těžký úděl, je pro mě nikdy nekončící inspirací a motorem v mé práci.

Ocenění je propůjčováno jednotlivcům, odhodlaným dělat skutečné rozdíly v komunitě vzácných onemocnění. Dle organizace EURORDIS jsem jako členka Evropského parlamentu prokázala „neuvěřitelné vedení v rozpoznávání příčin vzácných onemocnění a odhodlání prosazovat politiku v oblasti vzácných onemocnění s cílem dosáhnout lepšího přístupu k léčbě a péči pro všechny pacienty v celé Evropě“.

Mezi držiteli tohoto ocenění je celá řada osobností a za normálních podmínek je předávána členy Belgické královské rodiny. Ráda bych celé organizaci EURORDIS, a především všem pacientům, díky nimž jsem ocenění získala, moc poděkovala a ujistila je, že jsem svoji práci ještě neskončila a že nehodlám polevit.

Ing. Kateřina Konečná

  • KSČM
  • Jsem poslankyně - díky Vám, pro Vás, s Vámi
  • europoslankyně

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Babiš (ANO): Pan prezident je prý zklamán, ale zklamáni jsme i my

11:17 Babiš (ANO): Pan prezident je prý zklamán, ale zklamáni jsme i my

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k jednání o důchodové reformě na Pražském hradě