Konvalinka (ANO): Poznávejte Příbram s knížkou plnou slev

08.07.2022 4:33

Slevové kupony na zajímavá turistická místa, do restaurací, kaváren a ubytovacích zařízení najdou turisté v Příbramské zážitkovce, kterou i v letošním roce vydává město Příbram.

Konvalinka (ANO): Poznávejte Příbram s knížkou plnou slev
Foto: Repro YouTube
Popisek: Prof. Jan Konvalinka

Pro letošní rok město Příbram opět připravilo knížku plnou slevových kuponů, které lze využívat jak při návštěvě významných turistických cílů jako je Hornické muzeum, Svatá Hora, Galerie Františka Drtikola či Dům Natura, tak i při návštěvě jednotlivých středisek Sportovních zařízení města Příbram – adventure golf, vnitřní bazén, půjčovna sportovních potřeb, veřejné bruslení. Kupony lze uplatnit také při návštěvě animačních programů v areálu Nového rybníka. 

„Kromě výše uvedených slev Příbramská zážitkovka obsahuje také celou řadu kuponů na slevy do restaurací, kaváren, provozoven rychlého občerstvení a ubytovacích zařízení. Věřím, že tato slevová knížečka bude zpříjemněním prázdninových aktivit,“ uvedl starosta Jan Konvalinka.

Na jakém principu Příbramská zážitkovka funguje? Při návštěvě a zakoupení plného vstupného v zahrnutých turistických atraktivitách získá návštěvník tuto knížku zdarma. Výhody v ní uvedené je možné čerpat hned při další návštěvě zařízení, která se do tohoto projektu zapojila.

Místa, kde Příbramskou zážitkovku získáte:
Hornické muzeum Příbram
Galerie Františka Drtikola
Svatá Hora
Adventure golf
Aquapark
Dům Natura

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

FactChecking BETA

Faktická chyba ve zpravodajství? Pomozte nám ji opravit.

Přezkoumat

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

KSČM odmítá současný návrh Jurečkovy „reformy“ sociálních dávek

4:31 KSČM odmítá současný návrh Jurečkovy „reformy“ sociálních dávek

Ministerstvo práce a sociálních věcí vedené zemědělcem Marianem Jurečkou plánuje od příštího roku sj…