Kordová Marvanová (STAN): Potřebujeme konečně kvalitní stavební zákon

19.09.2022 7:33 | Ze sítí

Komentář na facebookovém profilu k práci stavebních úřadů

Kordová Marvanová (STAN): Potřebujeme konečně kvalitní stavební zákon
Foto: Hans Štembera
Popisek: Advokátka a protikorupční aktivistka Hana Marvanová

Tento týden jsem se v rámci volební kampaně setkala také s občany Dolních Měcholup. Děkuji za pozvání starostovi Jiřímu Jindřichovi, který spolu s místostarostkou Janou Dolákovou dělá v této MČ skvělou práci.

Anketa

Kdo po vládním zastropování cen bude demonstrovat, bude demonstrovat jen za proruskou orientaci, tvrdí Kalousek. Má pravdu?

3%
97%
hlasovalo: 37252 lidí

Slíbila jsem pomoct s problémy ohledně "Krtkova světa", které trápí místní obyvatele. Nejenže je poškozován blízký les, ale navíc nejsou dodržovány platné zákony a stavební úřad je velmi liknavý.

To není jediný připad, kdy bohužel stavební úřady pracují pomalu a nevymáhají razantně dodržování právních předpisů. Podobně to je v případě trvalého užívání bytů jako hotely, což se snažím řešit společně se spolkem Snesitelné bydlení v centru Prahy a s Petrem Městeckým.

Proto jedním z bodů mého programu do Senátu je zrychlení a zkvalitnění stavebního řízení. Potřebujeme konečně kvalitní stavební zákon, který sníží počet různých razítek, a také profesionální a lépe odměňované úředníky na stavebních úřadech a jejich kvalitnější práci, aby vymáhali dodržování platných zákonů.

Držte mi, prosím, palce ve volbách, abych to mohla pomoct prosadit.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Jak chcete přimět ANO znovu jednat o důchodech?

Váš záměr byl dobrý, ale evidentně se nepovedl. Myslíte, že jste se tedy jako moderátor osvědčil? A nemáte pocit, že je tu mezi vládou a opozicí až příliš hluboká propast, která se bohužel pro nás čím dál víc prohlubuje a vlastně je to vidět i ve společnosti, která je rozdělená.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Farský (STAN): Ať už vědomě nebo z hlouposti pracujete proti ČR, probuďte se

18:09 Farský (STAN): Ať už vědomě nebo z hlouposti pracujete proti ČR, probuďte se

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k Vrběticím.