Krautwurm (HPP 11): Bloger ANO na Praze 11 Ondřej Prokop se usvědčuje ze lží vlastním článkem

10.11.2017 22:04

Propagandistický pisálek hnutí ANO, Ing. Ondřej Prokop, práší o konkurenci a průběhu 32. jednání zastupitelstva MČ Praha 11

Krautwurm (HPP 11): Bloger ANO na Praze 11 Ondřej Prokop se usvědčuje ze lží vlastním článkem
Foto: Hnutí pro Prahu 11
Popisek: Hnutí pro Prahu 11, logo.

Reaguji na článek pana Prokopa z hnutí ANO, ve kterém šíří nepravdy o průběhu 32. zasedání zastupitelstva městské části Praha 11.

Nejenže si vymýšlí, překrucuje a podsouvá konkurenčnímu subjektu, tj. Hnutí pro Prahu 11, jehož jsem členem, lživé pohnutky a interpretace jednání, ve svém příspěvku se ke všemu holedbá funkcí radního Prahy 11, kterou již hodně dlouhou dobu nezastává. (ZDE)

Další lež, kterou sám sobě vyvrací, je popis hlasování o kupní smlouvě na prodej nemovitosti. Kdyby se pan kolega Prokop lépe podíval na obrázek výsledku hlasování, který on sám ke svému vlastnímu článku přiložil, jistě by nezaujatě shledal, že dva členové Hnutí pro Prahu 11 (ve zkratce HPP11) hlasovali PRO schválení bodu. Ve výsledku tedy 25 hlasů PRO, což je dostatečně nad potřebným počtem 23 hlasů pro schválení bodu. Ke všemu jistě pozoruhodnému koloritu jednání zastupitelstev na Praze 11, za jejichž průběh nese hnutí ANO rozhodující odpovědnost, když funkci starosty vykonává nominant ANO pan Jirava, a když ANO svým cíleným jednáním rozbilo povolební koalici s HPP11, bych přidal i upozornění na osočení mé osoby panem Prokopem na 32. jednání zastupitelstva.

Pan Prokop, kolega z Kontrolního výboru zastupitelstva, jejž mám tu čest předsedat, mne osočil z používání výslechových metod, jak z nějakého policejního filmu. Nerozumím troufalosti takového tvrzení, když se sám kolega Prokop vyznačuje chatrnou docházkovou kázní, na jednáních výboru bývá často nepřítomen a to kolikrát i bez omluvy.

Na rozdíl od vymyšlených fabulací pana Prokopa mám pro všechna svá tvrzení listinné či jinak materializované důkazy.

To máme ve výboru materiál, což.

Takže pane kolego: Neblábolit a makat!

(převzato z Profilu)

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Dostálová (ANO): My chtěli diskusi. Ale vy jste neustále tvrdili, jak je migrační pakt super

20:01 Dostálová (ANO): My chtěli diskusi. Ale vy jste neustále tvrdili, jak je migrační pakt super

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu.