Krištofiak (APB): Největší problémy Středočeského kraje jsou v dopravě

17.09.2021 12:50 | Komentář

Komentář Jana Krištofiaka, lídra Aliance pro budoucnost ve Středočeském kraji. S jakými tématy jde do voleb a co je největším problémem kraje, jehož je lídrem.

Krištofiak (APB): Největší problémy Středočeského kraje jsou v dopravě
Foto: Archiv APB
Popisek: Jan Krištofiak, lídr Aliance pro budoucnost ve Středočeském kraji

Má osobní motivace být politikem je jednoduchá. Motivace jsou mé děti, lidé kolem mě, kteří nejsou zdatní řečníci nebo nemají ,,žaludek" na tuto disciplínu. Může se to zdát jako klišé, ale těší mě pomáhat. Být pro společnost přínosem. Na politice mě imponuje mít možnost ovlivnit dění kolem sebe v obci, kraji, státu, EU.
 
 
Témat do nadcházejících podzimních voleb je mnoho, budu rád, když se na ně voliči podívají na mých stránkách. Zde si myslím není dostatek prostoru vše odprezentovat. Vyberu jedno z mnoha. Úprava legislativy v rámci ochrany zvířat.
 
Největší problémy Středočeského kraje jsou v dopravě. Středočeský kraj obklopuje Prahu, tím musí zabezpečit denně přístup pomalu jednomu milionu lidí po svých komunikacích do města. Dále je to bezpečnost, nakládání s odpady.
 
 
 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

23:07 Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu a 42 milionům na informač…