Krnáčová (ANO): V Počernicích jsme řešili podporu výstavby domova pro seniory

10.08.2016 13:08

Primátorka hl. m. Prahy Adriana Krnáčová se v rámci svých návštěv městských částí setkala se starosty Horních Počernic a Dolních Počernic. Cílem setkání bylo seznámení se s projekty a problémy, se kterými se tyto městské části potýkají. Diskuse se vedla například o revitalizaci zámecké zahrady či vybudování kulturního sálu pro potřeby městské části a zejména místních spolků.

Krnáčová (ANO): V Počernicích jsme řešili podporu výstavby domova pro seniory
Foto: Hans Štembera
Popisek: Primátorka Adriana Krnáčová

„Pan starosta Dolních Počernic mě seznámil s řadou úspěšných projektů financovaných z evropských fondů, a to včetně revitalizace zámeckého parku. Kromě toho jsme spolu také řešili možnosti podpory plánované výstavby domova pro seniory a projektu revitalizace zámecké zahrady,“ uvedla primátorka Adriana Krnáčová k návštěvě Dolních Počernic. Kromě toho bylo společným tématem i Smart Cities, které je oběma blízké a chtějí jej do budoucna rozvíjet.

V Horních Počernicích paní starostka uvítala paní primátorku v zámku Chvalské tvrze, kde ji mimo jiné požádala o podporu vybudování kulturního sálu pro potřeby městské části a zejména místních spolků. Takový prostor totiž Horním Počernicím schází. Rovněž byl představen i záměr revitalizace místních rybníků a vybudování koupaliště a rekreační zóny.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

Sexuální násilí

Jak se v praxi bude dokazovat, jestli byl k souloži udělen souhlas či nikoliv? Nemám nic proti tomu, že jste změnili zákon, ale k čemu to v praxi bude? Co když jedna si budou strany v tom, zda byl udělen souhlas či nikoliv protiřečit?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Prezident Pavel: Snahu o dosažení kompromisu nevzdávám

12:12 Prezident Pavel: Snahu o dosažení kompromisu nevzdávám

Vyjádření prezidenta republiky na tiskové konferenci po setkání s místopředsedou vlády Marianem Jure…