Krumer (SPD): Liberoidi, staronový druh politiků

13.09.2021 9:45 | Komentář

Ustavení účelových předvolebních koalic, k tomu ještě posvěcené Rychetským, je nesystémový krok těch hnutí a stran ze strachu, že by se samy do sněmovny nedostaly. Zrazují tím i svoje tradiční voliče.

Krumer (SPD): Liberoidi, staronový druh politiků
Foto: archiv politika
Popisek: Vladislav Krumer

Vznikl i u nás staronový druh politiků, liberoidi. (Spojení liberála a hemoroidu jsem si vypůjčil od Valerie Pjakina, který se věnuje problematice globální politiky a konceptuální moci). U nás jsou to ti, kteří bezmezně vzývají božstvo v EU, a využívají každého otvoru v bruselském království, aby se servilně zviditelňovali. Jako jejich poddaní ustavili účelové a nesourodé předvolební koalice stran a hnutí, ze strachu, že by se samostatně do sněmovny nedostali, a nemohli tak pomáhat úředníkům z Bruselu prosazovat jejich záměry.

Z programu předvolebních koalic vyčnívá snaha i nadále předávat naše pravomoci do Bruselu, likvidovat náš suverénní stát a jeho hranice. Plnit nesmyslné a likvidační příkazy, jako je Zelený program, přijetí eura, přerozdělování nelegálních migrantů ze západních zemí, a pokračovat v pro nás nevýhodném rozprodávání našeho zbylého majetku a nerostného bohatství (např. lithium, Budvar...) do zahraničních rukou.

Nadále mají v úmyslu vytvářet podmínky pro další vznik zahraničních firem, jejich skladů a supermarketů u nás. Z toho důvodu rovněž argumentují nedostatkem pracovních sil a potřebou zvaní dalších migrantů, gastarbajtrů. Našim zaměstnancům tím snižují platy, likvidují i malé a střední podnikatele a dovážejí k nám jejich často nekvalitní přebytky.

Nepopírám tím, že některé z těchto tendencí se nenajdou i u některých politiků současné vlády. Tyto pro nás likvidační trendy, pokud chceme zachovat naše tradice, náš stát a jeho pravomoci, a nestávat se obětí politiky EU k vytváření masy jednotného evropského lidu, a bez národních států, nesmíme už připustit.

(převzato z Profilu)

Článek byl převzat z Profilu PaedDr. Vladislav Krumer

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Richter (ANO): Neschválení tohoto bodu může vyvolávat pocit, že policie něco tají

21:03 Richter (ANO): Neschválení tohoto bodu může vyvolávat pocit, že policie něco tají

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 ke zřízení poslanecké komise k vyšetření stř…