Krumer (SPD): Německo v souladu se zájmy USA přebírá v EU iniciativu proti Rusku

21.10.2023 10:34 | Komentář

V PL vyšel článek Ukrajinci na koni, americké „nádobíčko" dorazilo. Ukrajinci poprvé nasadili do boje americký systém raket dlouhého doletu ATACMS, a na Ukrajinu už dorazily i americké tanky Abrams. K tomu se přidal Olaf Scholtz v reportáži ČT.

Krumer (SPD): Německo v souladu se zájmy USA přebírá v EU iniciativu proti Rusku
Foto: archiv politika
Popisek: Vladislav Krumer

Německo v souladu se zájmy USA v Evropě přebírá iniciativu proti Rusku. V Parlamentních listech vyšel článek.

Ukrajinci na koni, americké „nádobíčko“ dorazilo
18.10.2023 13:05
Ukrajinci poprvé nasadili do boje americký systém raket dlouhého doletu ATACMS a poradce ukrajinského prezidenta Podoljak oznámil ruským vojákům, že teď už se nikde na území Ukrajiny nemohou cítit bezpeční. Na Ukrajinu už dorazily i americké tanky Abrams. Ukrajinské síly pokračují v útocích u Bachmutu i u Robotyne, ale CNN se rozepsala také o operaci spojené s Krymem.
Dodávám, že k tomu se přidal Olaf Scholtz dnes v reportáži ČT s entuziasmem připomínající vůdce hitlerovského Německa světu oznámil, že na Ukrajinu pošle proti Rusku velkou dávku zbraní, střeliva a vojenské techniky. To jsou flagrantně pošlapané dohody vítězných mocností ve druhé světové válce uzavřené na Jaltě, kdy Německo už nikdy nemělo mít armádu a vojenský průmysl, aby mu to umožňovalo opakovat první i druhou světovou válku. Tyto války přinesly desítky milionů mrtvých, a nenapravitelné škody. Je to jasná provokace Německa proti Rusku. Německo které opět získává rozhodující slovo v EU, podporuje i návrhy zrušit možnost veta v jednání EU a tím prakticky malé státy včetně ČR, postavit na druhou kolej, do pozice poddaných velkých zemí a rozhodovat opět o nás bez nás. Zřejmě je to i součástí přípravy rozhodovat v současné složité době bez těžkostí o Evropě podle jejich rozhodnutí a zájmů. Bohužel i prezident Pavel to nezavrhuje, spíše tomu fandí, a je tak proti potřebám a zájmům ČR. To je nebezpečné a provokativní jednání, kdy státy které nás předhodily v roce 1938 Hitlerovi, stoji opět svorně proti Rusku. Asi plní pokyn militantních USA přibližovat svět k další světové, a tentokrát už likvidační válce, která by lidstvo uvrhla, pokud by ze světa vůbec něco zůstalo, do středověku. Bohužel lehkomyslná domácí I zahraniční politika nekompetentní vlády Fialy z nás dělá středovou čáru hřiště, na kterém by se válečná hra odehrávala.

Převzato z Profilu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

Ukrajina (válka na Ukrajině)

Zprávy z bojiště jsou v reálném čase těžko ověřitelné, ať již pocházejí z jakékoliv strany konfliktu. Obě válčící strany z pochopitelných důvodů mohou vypouštět zcela, nebo částečně nepravdivé (zavádějící) informace.

Redakční obsah PL pojednávající o tomto konfliktu naleznete na této stránce.

autor: PV

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Macinka (Motoristé sobě): Komedie datového věštce a hrdinského bojovníka proti Brežněvovi

12:05 Macinka (Motoristé sobě): Komedie datového věštce a hrdinského bojovníka proti Brežněvovi

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k Petru Ludwigovi.