Krumer (SPOZ): Příkazy, diktát a neschopnost EU

02.04.2021 17:03

EU tak jako už několikrát v minulosti opět prokazuje svoji neschopnost při zajišťování zájmů a potřeb států v EU sdružených. Prokazuje to i současná zmatečnost při zajišťování vakcín a vakcinace, a schválnosti které EU dělá VB, která z EU vystoupila.

Krumer (SPOZ): Příkazy, diktát a neschopnost EU
Foto: archiv politika
Popisek: Vladislav Krumer

Centrála EU v Bruselu, plná úředníků, jenom přikazuje druhým především podle zájmů států Německa a Francie, které se pasují do funkce neoficiálních vůdců EU. Taková pravidla EU která nám škodí nemusíme respektovat. Nebo už nejsme suverénní stát a vládu máme jenom pro to, aby likvidační příkazy z Bruselu transformovala do našeho života? Ať nás za to EU vyloučí. Také jsme si nechali zastavět naši zem supermarkety, sklady, montovnami a dalšími firmami, v převážné většině v německém vlastnictví. To často na zemědělské půdě, a necháme si tak i nadále likvidovat naše zemědělství a potravinářskou výrobu dovozem zemědělských a potravinářských výrobků ze zemí, které podstatně výše dotují zemědělskou výrobu. Tím jsou naši zemědělci vytlačováni z trhu, protože nemohou i svými kvalitnějšími výrobky konkurovat dotovanému dovozu.

Jak to ty vlády před rokem 1989 dokázaly, že náš stát byl soběstačný v zemědělské a potravinářské výrobě? Potom nastoupil Havel a jeho věrní sobě sloužící, rozbili bez nás o nás Československo, všechno se postupně zlikvidovalo a likviduje, rozebralo a rozkradlo a už nám téměř nic včetně vodáren nepatří. Teď Německu a dalším západním státům ještě nahrává opatření vlády, kdy supermarkety které v převážné většině vlastní, mají otevřeno a naše malé obchody prodávat nesmí, jsou zavřeny. Na rozlohu a počet obyvatel je supermarketů u nás nejvíc v EU.

Anketa

Necháte se očkovat proti covidu-19? (Ptáme se od 1.4.2021)

hlasovalo: 19333 lidí

Ještě pár slov k vakcínám a vakcinaci a vystoupení VB z EU. Diktátorská EU při vystoupení VB z EU na základě výsledků referenda, neustále dělala a dělá překážky. Ignoruje, že VB je suverénní stát a ne kolonie EU a dosud kritizuje a pomlouvá VB. Přitom byla Velká Británie pouhým plátcem do rozpočtu EU a to co od EU dostávala, si několikrát bohatě zaplatila. Může si proto sama rozhodovat o tom, co a kde bude nakupovat a komu bude prodávat a i proto mají občané VB dost vakcín, a mohou si vybrat z nabídky. EU kritizuje Velkou Británii za to, že přednostně  zásobuje svoje občany, a nedostatek vakcín v působnosti EU svádí i na VB.

Také politizace Ruské vakcíny Sputnik i tím že EU zdržuje její certifikaci a prohlašuje, že vakcínu z Ruska vůbec nepotřebuje, dokazuje neschopnost EU, která politiku nadřazuje nad životy a zdraví občanů států sdružených v EU. To je hlavní problém a ne postoj VB, která na svém území vyrábí vakcíny, s Ruskem udělala smlouvu o spolupráci ve vědeckém výzkumu a dodávkách Sputniku, který spolu s vakcínou AstraZeneca, kterou vyrábí dělá mix a spojuje dobré vlastnosti obou vakcín.

Bohužel všechny útoky a kritika VB podporují globalizaci a jenom potvrzují přístup a snahu EU škodit těm zemím které vystoupily a zastrašovat státy, které o vystoupení z EU uvažují. EU i při centrálním objednání a dodávkách vakcín opět zklamala, zatajuje smlouvy smlouvy s dodavateli a opět, jako už mnohokrát v minulosti prokázala svoji neschopnost. Volit SPD a czexit, posílit soudržnost a spolupráci V4 je cesta jak se dostat z toho diktátorského spolku který škodí. Také vzhledem k tomu jaká je situace v EU i ve vazbě na nelegální migraci a tlaku nelegální migranty přerozdělovat, by určitě nezůstal náš stát sám.

(převzato z Profilu)

Článek byl převzat z Profilu PaedDr. Vladislav Krumer

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Rozvoral (SPD): Chceme všestranně podpořit pracující rodiny s dětmi a stimulovat porodnost

6:23 Rozvoral (SPD): Chceme všestranně podpořit pracující rodiny s dětmi a stimulovat porodnost

Politické usnesení předsednictva hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD) k aktuální politické situaci…