Kuba: To poslední, co nyní pravicový volič čeká, jsou žabomyší hádky s TOP 09

19.07.2013 13:37

Prohlášení úřadujícího předsedy ODS Martina Kuby

Kuba: To poslední, co nyní pravicový volič čeká, jsou žabomyší hádky s TOP 09
Foto: Hans Štembera
Popisek: Martin Kuba

Nejen v životě, ale i v politice bývá občas přání otcem myšlenky. Jsem si jist, že ODS je stále nejsilnější pravicovou stranou s pevně vybudovanou stranickou strukturou a více než dvacetiletou tradicí. To, že dnes neprožívá právě nejlepší období své existence, nikdo nerozporuje, to se v politice občas stává všem stranám. ČSSD na tom byla v roce 2005 podobně. ODS již v minulosti taková období zažila, zvládla je a zvládne i dnes.

Čeká nás hodně práce, ale jsem přesvědčen, že díky zdravé, silné a pracovité členské základně v regionech má ODS potenciál vrátit se tam, kam po revoluci vždy patřila. Myslím, že to poslední, co nyní pravicový volič čeká, jsou žabomyší hádky mezi TOP 09 a ODS. Dnes jsou díky postupům prezidenta oslabeny všechny parlamentní strany a já věřím, že i pan předseda Schwarzenberg cítí, že chceme-li uhájit parlamentní demokracii proti nájezdům prezidenta, musejí úzce partajní zájmy na čas ustoupit zájmu obecnému a že na takovéto pošťuchování není vhodná doba.
 
Martin Kuba, úřadující předseda ODS

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: ODS

Ing. Vojtěch Munzar byl položen dotaz

věcná diskuze

Dobrý den, máte dojem, že se na půdě Sněmovny odehrává věcná diskuze? Já mám spíš dojem, že koalice ani diskutovat nechce, že si je jistá svou většinou a naopak opozice obstruuje (většinou až moc), aby se zviditelnila. Nějaký smysluplný dialog mezi vládou a opozicí nevidím a myslím, že je chyba na o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ožanová (ANO): Možná by bylo vhodnější implementace předpisů EU dělat zvlášť

12:12 Ožanová (ANO): Možná by bylo vhodnější implementace předpisů EU dělat zvlášť

Projev na 101. schůzi Poslanecké sněmovny 22. května 2024 k insolvenčnímu zákonu