Kudláčková (KDU-ČSL): Základní škola v Dubném má nové učebny

28.09.2019 20:33

Základní škola v Dubném na Českobudějovicku získala dotační podporu z Evropského fondu pro regionální rozvoj na zvýšení kapacity školy skrze výstavbu a rekonstrukci učeben.

Kudláčková (KDU-ČSL): Základní škola v Dubném má nové učebny
Foto: KDU-ČSL
Popisek: Logo KDU-ČSL

„Celkem vzniklo šest nových kompletně vybavených kmenových učeben včetně prostor souvisejících s provozem školy, dále také nové vybavení odborné učebny dílen. Díky stavební, úpravám jsou nové prostory bezbariérové a umožní tak zapojení osob se sníženou schopností pohybu do vzdělávání ve škole. Součástí projektových aktivit bylo také zajištění vnitřní konektivity a připojení k internetu a v rámci vedlejších výdajů také úprava venkovního prostranství,“ uvedla starostka obce za KDU-ČSL Božena Kudláčková.

Nejvýznamnější je rekonstrukce přírodovědné učebny, se realizovaly stavební úpravy učebny (podlaha, elektroinstalace, malba atd.) a byl instalován specializovaný nábytek a interaktivní tabule. „Modernizací přírodovědné učebny povede ke zvýšení kvality vzdělávání v klíčových kompetencích ve vazbě na budoucí uplatnění na trhu práce klíčových komoditách – přírodní vědy a práce s digitální technologií,“ dodává starostka Kudláčková.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

Sexuální násilí

Jak se v praxi bude dokazovat, jestli byl k souloži udělen souhlas či nikoliv? Nemám nic proti tomu, že jste změnili zákon, ale k čemu to v praxi bude? Co když jedna si budou strany v tom, zda byl udělen souhlas či nikoliv protiřečit?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

David (SPD): Až do posledního Ukrajince

16:21 David (SPD): Až do posledního Ukrajince

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k vývoji vojenského konfliktu na Ukrajině