Kunc (TOP 09): Úkolem číslo 1 pro nás bude uspět v evropských volbách

11.03.2019 9:50

Brněnská buňka TOP 09 si na sněmu regionální organizace zvolila nové vedení. Post předsedy obhájil úspěšný komunální a regionální politik Petr Kunc (40).

Kunc (TOP 09): Úkolem číslo 1 pro nás bude uspět v evropských volbách
Foto: TOP 09 / Jiří Salik Sláma
Popisek: Petr Kunc

Místostarosta MČ Brno-Židenice Petr Kunc neměl ve volbě protikandidáta a získal tak důvěru 84 % delegátů. „Chceme zkušenosti z městských částí promítnout do opoziční práce vůči magistrátní koalici. Úkolem č. 1 pro nás ale bude uspět v evropských volbách, ve kterých se nám podařilo na národní úrovni vytvořit silnou koalici. V té je třeba pokračovat i na úrovni krajů, měst a obcí,“ říká Petr Kunc.

Pozici místopředsedy obhájil také starosta MČ Brno-Černovice Ladislav Kotík (41) a druhým místopředsedou byl zvolen Jindřich Cinka (34), majitel čajovny a kavárny. „Mým hlavním úkolem bude hledat společnou řeč, společná témata a společná řešení s lidmi mimo TOP 09, především v ostatních spřízněných stranách a hnutích. Protože i když se s nimi na mnohém neshodneme, máme společného víc, než si myslíme,“ popisuje Jindřich Cinka.

Regionální výbor brněnské TOP 09 doplňuje ještě dalších šest členů, kteří se v nejbližších dnech a týdnech soustředí na podporu kandidátky do evropských voleb a intenzivní práci v jednotlivých městských částech.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zábranský (Piráti): Pražské náplavky oživí otevřená keramická dílna v kobce 1

18:09 Zábranský (Piráti): Pražské náplavky oživí otevřená keramická dílna v kobce 1

Návštěvníci pražských náplavek se mohou těšit na nové místo k zábavě, odpočinku a kreativnímu vyžití…