Kupka (ODS): Na kontě pro budoucnost je již 1,7 mil. Kč

27.09.2014 21:38 | Zprávy

Všem těm, kteří již přispěli, velice děkuji a věřím, že se v budoucích dnech a týdnech přidají i další členové, kterým záleží na budoucnosti ODS.

Kupka (ODS): Na kontě pro budoucnost je již 1,7 mil. Kč
Foto: Archiv Martina Kupky
Popisek: Starosta Líbeznic a bývalý mluvčí ODS Martin Kupka

Milé členky a milí členové ODS,

v minulém týdnu vznikl z iniciativy předsedy ODS Petra Fialy speciální transparentní účet "Konto pro budoucnost", na který nejen členové ODS, ale všichni naši příznivci a podporovatelé mohou přispívat jakoukoli částkou na uhrazení závazků z minulosti. Pan předseda jako první vložil ze svých prostředků na účet částku 30 000 Kč. Během několika málo dnů tam řada z Vás přispěla. Podařilo se tak zatím shromáždit více než 1,7 mil. Kč a bylo uzavřeno téměř 500 darovacích smluv. Finanční prostředky budou okamžitě sloužit k úhradě závazků.

Příspěvek na „Konto pro budoucnost“ není samozřejmě povinný, nejde ani o žádné mimořádné členské příspěvky. Záleží pouze na Vás, zda budete chtít na konto přispět a pomoci tak řešit dluhy ODS, které vznikly v minulosti.

Všem těm, kteří již přispěli, velice děkuji a věřím, že se v budoucích dnech a týdnech přidají i další členové, kterým záleží na budoucnosti ODS.

Děkuji a přeji všem pěkný den

Martin Kupka

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: ODS

Tomio Okamura byl položen dotaz

Co je podle vás příčinou vašeho neúspěchu?

Podle mě to souvisí i s tím, že se jste chytli papalášské manýry. Už jsem to třeba psala panu Fialovi, když tvrdil, jak je neetické někomu odebrat náhrady, když nepracuje a co myslíte, odpověděl mi alespoň? Ne. Vám už také většina z nás nestojí ani za odpověď. Dřív jste byli mnohem otevřenější. Naví...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Senátor Czernin: Korespondenční volby. Právo volit je jedno ze základních občanských práv

8:14 Senátor Czernin: Korespondenční volby. Právo volit je jedno ze základních občanských práv

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu ke korespondenčním volbám.