Laudát (KAN): Maláčová jako provokace

08.09.2021 16:05 | Ze sítí

Komentář na facebookovém profilu k vystoupení ministryně Maláčové v Českém rozhlasu.

Laudát (KAN): Maláčová jako provokace
Foto: Hans Štembera
Popisek: František Laudát

Nemohl by Český rozhlas a další média předem uveřejňovat varování ministra zdravotnictví, když se chystají dát prostor šílené Maláčové?

Anketa

Má Babiš pravdu, že je třeba přivézt Ukrajince, kteří by nahradili chybějící pracovní síly u nás?

20%
56%
hlasovalo: 43106 lidí
Ráno jsem v autě slyšel rozhovor na ČRo Plus s Maláčovou a Ferjenčíkem. Stupiditu a úplnou neznalost toho, co se děje ve společnosti, jakou předvedla Maláčová, je velkou zátěží pro fyzické zdraví posluchače. Vždycky jsem si myslel, že vytěsnit ČSSD z nejvyšší politiky by bylo špatně, jakkoli mně jejich názory štvou. Ale nyní, už kvůli Venezuele, prosím - nevolte je. Maláčová by si mohla se Zemanem střihnout, který z nich naší zemi škodí víc.

Pokud je to ještě někde dostupné (bylo to kolem půl deváté ráno), tak si blouznění Maláčové poslechněte. Tématem byli lidé 50+ a zejména Ukrajinci, kteří by mohli pomoci českému hospodářství.

Když tenhle fenomén ČSSD nastupoval do ministerské funkce, Zeman obdivoval veřejně její "kvalitní" vzdělání. Jestli takhle vzdělává v reálu školství ve Velké Británii všechny, jsem rád, že už nejsou v EU. Existuje kritická knížka rakouského profesora Liesmanna "Vzdělání jako provokace". Možná by někdo měl sepsat knihu "Maláčová jako provokace".

Ing. František Laudát

  • Předseda Klubu angažovaných nestraníků (KAN)

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Šlachta (Přísaha): Migranti musí čekat na vyřešení žádosti mimo Evropskou unii

14:07 Šlachta (Přísaha): Migranti musí čekat na vyřešení žádosti mimo Evropskou unii

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k řešení ilegální migrace