Laudát (KAN): Ministryně financí opakovaně zkouší habaďůru na drobné podnikatele

04.04.2020 17:30

Komentář na facebookovém profilu k návrhům ministryně financí Schillerové na pomoc podnikatelům, postiženým koronavirem

Laudát (KAN): Ministryně financí opakovaně zkouší habaďůru na drobné podnikatele
Foto: Hans Štembera
Popisek: František Laudát

Česko čeká velká ekonomická krize, když ministryně financí opakovaně zkouší habaďůru na drobné podnikatele. Stále ještě žije v zajetí haraburdí a la EET a nepochopila, že teď už nejde o šikanování a ústrky podnikatelského stavu, ale o jeho přežití. Vůbec nechápe, že podnikatelé budou rozhodovat o procentech nezaměstnaných, o příjmech do státního rozpočtu, o sociální stabilitě země.

Proto zrovna tady se pokoušet je ojebat, abych použil slovník premiéra, bude smrtelným i pro současnou vládu. Epidemie časem opadne, ale potom se začnou sčítat škody a aktuální potenciál.

Možná by někdo měl Schillerové vysvětlit, že svými návrhy nepomoci podnikatelům právě páchá, nejen ona, sebevraždu v přímém přenosu. Sebevraždu, na kterou ale dojedeme všichni, možná až na několik zlodějských oligarchů.

Ing. František Laudát

  • Předseda Klubu angažovaných nestraníků (KAN)

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Richter (ANO): Neschválení tohoto bodu může vyvolávat pocit, že policie něco tají

21:03 Richter (ANO): Neschválení tohoto bodu může vyvolávat pocit, že policie něco tají

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 ke zřízení poslanecké komise k vyšetření stř…