Laudát (KAN): Opuchlý vůdce Kremlu je velmi nervózní

28.04.2022 13:02 | Ze sítí

Komentář na facebookovém profilu k ruské propagandě.

Laudát (KAN): Opuchlý vůdce Kremlu je velmi nervózní
Foto: Hans Štembera
Popisek: František Laudát

Ještě ať si pískají, nebo zpívají: Rusové v čele s vládnoucí soldateskou vyhrožují, provokují, točí plynovými kohouty. Ještě by si ve svých hysterických záchvatech mohli pískat, nebo zpívat, jako malé děti, co se bojí, když jdou setmělým lesem sami. Když jede všechno podle jejich plánu, sankce Západu nefungují, jejich zbraně postupují vítězně, tak té křečovité hysterii nerozumím. Ale ono to asi bude trochu jinak. Brutální vraždění a znásilňování civilistů, odvlékání Ukrajinců do Ruska, ostřelování a nálety na civilní cíle svědčí o tom, že opuchlý vůdce Kremlu je velmi nervózní. Na Ukrajině se stále více objevují moderní sofistikované zbraně, které asi navýší počty usmrcených okupantů. Jejich smrt, nebo zmrzačení, je úplně zbytečné stejně, jako celá válka choromyslných starců. 

Přerušování dodávek plynu povede k tomu, že už si odběratelé dají příště pozor, jestli s Ruskem riskovat jakýkoli, byť v té chvíli výhodný, obchod. Ruská ekonomika bude notně pošramocena a každý příjem po válce a odstranění Putina by se Rusku hodil.

Kdo zažil sovětskou okupaci Československa v roce 68 ví, že Rusáci lžou. Dokonce k tehdejšímu hanebnému přepadení naší země vydali Bílou knihu k událostem v Československu. Tehdy ještě nebyly internety, sociální sítě a informační provázanost světa taková, jako dnes. Proto tehdejší brožurky rozdávali lidem ve městech i na venkově. Nikdo to nečetl, protože to byla stejná snůška lží a blábolů, jaké dnes slyšíme od páprdů z Kremlu, jejich armády a hysterických vytrubovačů z jejich státních televizí.

Ing. František Laudát

  • Předseda Klubu angažovaných nestraníků (KAN)

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministryně Černochová: Chci, aby byla zachována kontinuita, která je v současné situaci nezbytná

21:03 Ministryně Černochová: Chci, aby byla zachována kontinuita, která je v současné situaci nezbytná

Vláda na návrh ministryně obrany Jany Černochové odsouhlasila jmenování brigádního generála Petra Ba…