Laudát (KAN): S čím kdo zachází, tím také schází

24.04.2020 6:28

Komentář na facebookovém profilu k rozhodnutí soudu o postupu vlády během nouzového stavu

Laudát (KAN): S čím kdo zachází, tím také schází
Foto: Hans Štembera
Popisek: František Laudát

Zjevně největší nemehla od listopadu 89: s čím kdo zachází, tím také schází. Staré české přísloví se naplnilo. V dosahu jsou májové dny, které určitě velká část populace považuje za nejkrásnější v roce. Takže krásná země - ano. No a řídí nás nemehla? - ano. Dokonce je to potvrzeno soudem. Bylo by to k smíchu, kdyby tihle hlupáci neohrožovali naši zemi chaosem.

Nikdy po roce 89 jsme nebyli k němu tak blízko. Pokud se verdikt soudu nezmění, tak nás tahle banda přijde draho. Regresy jimi způsobené škody by byly gigantické. Jelikož je škoda způsobená nesprávným úředním postupem vymahatelná, měli bychom vidět kompletní vládu ve spodním prádle pod mostem. Kromě oblečení by jim totiž nemělo nic zůstat.

Nezklamal ani mimoň z Lán. Ústy mluvčího Ovčáčka vzkázal, že za to všechno odpovídá soud. Tak si pamatujte, až vám nějaký feťák nebo opilec zapálí chalupu a soud ho strčí za katr, tak za to bude odpovídat soud. Geniální logika. Asi by rychle měl odjet do Moskvy na ty oslavy. Kdyžtak by tam na další celebranty mohl počkat.

Angažmá estrádníka na ministerstvu zdravotnictví hrozí přerůst v největší "estrádu", jakou jsme už dlouho nezažili. Já jsem tuhle partu nevolil a odmítám nést podíl na náhradách škod, které způsobili. Teď by se měli pochlapit všichni jejich voliči a podporovatelé (i ti bývalí) a začít posílat milióny ze svých účtů. Ale to je asi nesplnitelné přání.

Ing. František Laudát

  • Předseda Klubu angažovaných nestraníků (KAN)

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Senátor Hraba: Rozmohl se nám tu takový nešvar

12:12 Senátor Hraba: Rozmohl se nám tu takový nešvar

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k pokusům mobilních operátorů zasahovat do politiky