Levová (SPD): Kvóty na dovoz pohlaví

28.02.2017 19:51

Návrh na kvóty na dovoz pohlaví z pera německého poslance mě zvedl ze židle. Žijeme snad v zoologické zahradě?

Levová (SPD): Kvóty na dovoz pohlaví
Foto: SPD
Popisek: SPD - Svoboda a Přímá Demokracie

Tento můj článek, nebo spíš postesknutí, bude krátký a stručný. Kde vlastně začít? Tak třeba zase Německo. Poslanec Merklové strany CDU, nějaký pan Kai Wegner, vznesl návrh na kvóty na dovoz pohlaví. Tvrdí, že dle Spolkového úřadu pro migraci do SRN přichází 74% mužů a jen 26% žen. Taková novinka. Proto by chtěl zavést kvóty, že pokud přijde do SRN jeden měsíc moc mužů, další měsíc vpustí na území více žen. Prý aby zůstala rovnováha v imigrantské a německé populaci. Zděšeně jsem si tento návrh přečetla a připomnělo mi to komunistickou politiku jednoho dítěte v Číně, chov v zoologické zahradě nebo ještě hůře kvóty na dovoz skotu! Kam až EU klesla. Na úroveň komunistické Číny, proti které tak brojí. A už vůbec se nebudu rozepisovat, že dle EURO hujerů a sluníček tito uprchlíci prý utíkají před válkou. A kde tedy zapomněli své ženy? Že by právě v té válkou sužované zemi napospas svému osudu? No, to si sem tedy vozíme skvělé vzory pro naše budoucí generace mužů.

Dalším hřebíkem do rakve demokracie v EU jsou nápady předsedy Evropského parlamentu Schulze, který je pro zákaz pořádání referenda o členství v EU. V Dánsku už leží konkrétní návrh na zrušení referenda, z pera Radikální levice, Zelených a socialistů, na stole. Pokud projde, můžeme se těšit, že podobné návrhy projdou i v dalších zemích, kde vládne levice jako třeba u nás, s podporou Schulze. Pak tady ale mluvíme o faktickém konci demokracie, jejíž nedílnou součástí je referendum. Dánsko by bylo prvním státem v EU, které by referendum znemožnilo.

 A nakonec vzkaz pro všechny, kteří vlastenectví v rámci eurohujerství degradovali na něco nelegitimního, nežádoucího, xenofobního, extrémně nacionálního a tím i negativního. Nacionalismus se v kultuře a politice projevoval jako národní obrození. Mezi nacionalisty tedy patřili např. Josef Dobrovský, Fr. Čelakovský a Fr. Palacký. Byli i oni tedy podle vás eurohujerů negativními osobnostmi dějin České republiky? Ani za hlubokého komunismu neviselo po firmách a institucích tolik sovětských vlajek, jako visí těch EU vlajek dnes. Rozhlédněte se a všimněte si. Proto ven z EU, dokud je čas a ještě to jde!!

Zdroje: www.kai-wegner.de

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Davis (Zelení): Evidentně potřebujeme novou generaci političek a politiků

23:08 Davis (Zelení): Evidentně potřebujeme novou generaci političek a politiků

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k stavu životního prostředí v České republice