Lidinský (Úsvit-NK): Zahájili jsme jednání o možné spolupráci s Blokem proti islámu

20.08.2015 18:13

Úsvit-Národní koalice jednal o spolupráci s Blokem proti Islámu.

Lidinský (Úsvit-NK): Zahájili jsme jednání o možné spolupráci s Blokem proti islámu
Foto: red
Popisek: Miroslav Lidinský, předseda hnutí Úsvit - Národní koalice

Dnes se v Poslanecké sněmovně sešli zástupci Bloku proti islámu docenta Martina Konvičky s předsednictvem Úsvitu Národní koalice a zahájili jednání o možné spolupráci. „S iniciativou Blok proti Islámu se nepotkáváme poprvé. S podporou Bloku jsme již předložili již 2 zákony, podporovali jsme petici proti kvótám pro přijímání nelegálních imigrantů či se naši členové účastnili demonstrací odsuzující islámsky radikalismus,“ řekl na úvod předseda Úsvitu-Národní koalice Miroslav Lidinský.

„Dnes jsme zahájili debatu o společném postupu do krajských a Sněmovních voleb. Jsem rád, že z obou stran je zájem v jednání pokračovat. Budeme hledat programové shody a cesty k jejich naplnění. Vytvoříme pracovní skupinu, které se tím bude intenzivně zabývat. Byl bych velmi rád, kdybychom vás s výsledky jednání mohli seznámit do 8. září letošního roku,“ informuje o jednání předseda Miroslav Lidinský.

Poslanec Karel Fiedler informoval o dalším vývoji imigrantské krizi: „Vláda opět podvedla občany, především ty ve Vyšných Lhotách. Slibovala místním, že tábor bude naprosto bezpečný a že nebudou vystaveny žádnému zvýšenému riziku. Opak je ale pravdou. Podle Dublinského protokolu jsou totiž nelegální imigranti drženi v zařízení jen 42 dnů. Poté jsou zcela volně propuštěni mezi obyvatele. Jeden den jsou jako neprověření a potenciálně nebezpeční drženi za ostatním drátem a hned den nato jsou propuštěni na svobodu. Jen za poslední týden jich bylo puštěno 93", informoval poslanec Fiedler.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Hladík: Peníze z emisních povolenek půjdou do ekonomiky, adaptačních opatření a domácnostem

17:17 Ministr Hladík: Peníze z emisních povolenek půjdou do ekonomiky, adaptačních opatření a domácnostem

Výnosy z aukcí emisních povolenek budou nově využívány ze sta procent na vybraná klimatická opatření…