Linek (Soukromníci): Pohár definitivně přetekl!

16.06.2017 8:51

Zvedněme odvody OSVČ, ať se raději nechají zaměstnat. Přečetl jsem si tuto větu na Seznamu. cz a málem jsem spolkl rohlík. Pan profesionální odborář od roku 1979 a z boží milosti i současný předseda Senátu, který nikdy nepoznal skutečnou práci, se opravdu vyznamenal?

Linek (Soukromníci): Pohár definitivně přetekl!
Foto: Jan Rychetský
Popisek: Republikový sněm Strany soukromníků. Předseda Petr Bajer a nově zvolený 1. místopředseda Ladislav Linek

“Myslím si,  že je tu velká skupina lidí, kteří pracují jako OSVČ a nejsou z národohospodářského hlediska efektivně využiti. My máme tolik OSVČ jako mají typicky agrární země jihu Evropy, a nikdo neví, jaký je jejich přínos pro tvorbu HDP.“ řekl tento člověk na sjezdu odborářů KOVO ve své neskonalé aroganci a drzosti. “Měli bychom se nad tím zamyslet, protože je to podle mého názoru neefektivní využívání pracovní síly “ uzavřel Štěch. 

Já mám ještě lepší nápad soudruhu Štěchu. Nechat tyto lidi, kteří se starají sami o sebe a své rodiny a necucají peníze ze státního rozpočtu ani jiných zdrojů, zavřít do převýchovných internačních táborů. Pak by se jistě všichni chtěli stát zaměstnanci a dobrými odboráři. Napadlo Vás vůbec pane Štěchu, že by do práce mohli jít například nezaměstnaní? Ale pozor! To jsou přece vaše volební hlasy, tady musíte být hodně opatrní. Víte vůbec,  že podnikatel platí za zaměstnance na sociálním a zdravotním pojištění 34 procent a zaměstnanec 11 procent z téhož základu? Je to prostě pořád ve vás. Samostatný, svobodný člověk je pro vás nebezpečný parazit. 

Je to opakovaná, ale stále pravdivá proklamace - svrhnout ve volbách tuto levicově populistickou vládu je pro svobodně podnikající lidi otázkou přežití.  Prostě si nelze vybrat mezi EET a takovou zřejmou socialistickou snahou o likvidaci drobných a středních živnostníků.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mašek (ANO): Dvojí metr na utajované informace

11:17 Mašek (ANO): Dvojí metr na utajované informace

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k nakládání BIS s utajovanými informacemi